Szilveszteri különkiadás 2011: Csuszi HÍRADÓ - WORMS - PC játékok magazin

WORMS - PC játékok magazin

A blog létesítésére egy barátom csomó Armageddonos játéka adta az ötletet. A blog lényege? A főbb-főbb téma a Wormssel kapcsolatban lesz, de a blog kitér egyéb játékrovatokra, friss hírekre és videókra is. A blog egyénisége? Rengeteg egyéni rovattal foglalkozom a blogon belül. És ez évről-évre egyre csak bővülni fog. Mivel a blog a magazin megjelölést kapta, ezért úgy kell tekinteni rá mintha egy online újságot olvasnál a játékok és a worms terén, környezetszennyezés és papír nélkül. Ráadásul mindennap. Tartsatok velem mindennap akármilyen hülyeséggel, itt a Worms - PC játékok magazin!-ban. (Ha ti is megakartok osztani valamit: bolong_17@freemail.hu címemre tegyétek meg) A blog kategóriája: Tech-humor

WORMS Chat

AZ ÉN VIDEÓM! (Felhívás)

Sziasztok! Ezúttal a blog videókat is fogad. Tehát ha készítettetek egy játék vagy konzolbemutatót, de nem mertétek bemutatni itt megtehetitek. Ezzel reklámozom a videóitokat. Küldjetek be minél többet az E-mailemre:) Publikálás ha érkezik videó: 20:00

Mobiltelefonos játékok rovata!

Utolsó kommentek

Szilveszteri különkiadás 2011: Csuszi HÍRADÓ

2011.12.31. 20:00 :: Csuszi kukac

Üdvözlök minden kedves szilveszterezőt!

Ma a Csuszi HÍRADÓT olvashatjátok tőlem, Csuszitól, és szeretnék beszámolni nektek a mai nap eddigi rendkívüli híreiről, ami már nem meglepő az év utolsó napján. Nézzük mik is történtek ma az országban!

Halastóba pottyant a "horgász"!

Már ma hajnal 4-kor egy sajnálatos közlekedési baleset történt a Siófok felé vezető úton, ugyanis egy HO-HO-HO Horgász VHS kazettákat szállító teherautó, érthetetlen okból letért, és az út melletti mesterséges halastóba csobbant, de a sofőr szerencsére megúszta ép, de kicsit sem száraz bőrrel. Ám a szemtanúk által kihívott mentősök egyike nem tudott magának megálljt parancsolni, és muszáj volt ezt a megjegyzést intéznie a pórul jártnak: "Ember! A XXI. században vagyunk! Ma már DVD-n nézzük a filmeket!"

Kamuzott a bejelentő, pezsgőzés lett a vége

Reggel 10 órakor kommandósok érkeztek az egyik soproni családi házhoz, ugyanis azt a fülest kapta a rendőrség egy ismeretlen bejelentőtől, hogy ott valami nincs rendben! A rendőrség szépen kidolgozta még azelőtti nap, hogy törjenek be a családhoz, ám meglepetésükre mikor betörték az ajtót, az apa egy szál gatyában, pezsgővel a kezében bámult értetlenül nem várt "vendégeire". A kommandósok a helyzet tisztázása után elnézésüket kérték, a családapa még azt az egy üveg pezsgőt is felbontotta és együtt kortyolgatták el. A bejelentőt a rendőrség nagy erőkkel keresi. 

Elszabadult az oroszlán

A nyíregyházi állatkertből dél előtt pár perccel elszabadult egy veszélyes oroszlán, emiatt a városban is nagy lett a pánik. Az állatszelidítők meglepetésére, azonban nem támadt senkire, csak a közeli lángososhoz ment bekapni egy-két falatot, és mivel a bódés ijedtségében talán a városból is kiszaladt, az éhes állat is jól lakhatott. Valószínűleg nem fogják a számlájára írni a sok elkészült lángost amit megevett...   

Gazdálkodj okosan

Székesfehérváron történt a következő érdekes történet. Valamikor 2 óra után az emberek valami egészen szokatlanra lettek figyelmesek. Pénzeső hullott az égből. Az emberek csak arra gondolva, hogy na most végre meggazdagodtak, szorgalmasan gyűjtögették össze a papírpénzeket, és mielőtt valaki a sok lencsére hivatkozott volna, az álomból szörnyű valóság lett. Az emberek át lettek verve. Játékpénz volt...  Ugyanis a közeli Gazdálkodj okosan társasjátékokat is gyártó cég, papírpénz gyártó szalagsoráról a szél az ablakokon át fújta ki a temérdek pénzt az ott lakó emberekhez, akik kint töltötték szabadidejüket. Valószínűleg örökre megmarad ez az eset emlékezetükben.

A batyus báli rosszullét

Balmazújvárosban egy délutáni órákban megtartott batyus bálon szolgálták fel azt a süteményt, amitől az emberek rosszul lettek. Valószínűleg valami krémes okozhatta a bajt, és mint utólag kiderült, cukor helyett sót tettek a tésztába. Az emberek viszont sajnos a kórházban töltik estéjüket, de az ápolók megengedik kivételesen a pezsgőzést az osztályon. A kölyökpezsgőzést....

Műholdas baleset

Este 8-kor egy szerelmes pár Tisza parti háza lett egyenlővé a földdel. Mint utólag kiderült, a szerelmes pár kettesben akarta tölteni szilveszterét, ám mikor kellemes sétájuk után a tó parti házukhoz érkeztek, szörnyű látvány fogadta őket. A ház már inkább fahulladéknak volt jó mint egy kényelmes, romantikus fészeknek. Mobiltelefonjukon értesítették a hatóságokat, és mivel ők maguk nem mertek közelebb menni, a kiérkező rendőrök pillantották meg a műhold martalékait. Egy korábbi bejelentés szerint, ugyanis egy műhold volt éppen lezuhanó félben, ami már nagyon alacsonyan keringett, és emiatt bármelyik pillanatban becsapódhat a Föld valamelyik pontjára. A pár pechjére a műhold épp a kis hétvégi kuckójukat rombolta le, ám mivel ez az "égi ajándék" a lakásba esett, az már az ő tulajdonukat képezte, és a ház értékének a többszörösét fizették a műholdért a kutatók. Ki ne kívánna ilyen "égi áldást" magának szilveszterkor?

Torta helyett macska

Egy debreceni esküvő után megtartott szilveszter másnap hajnalig nyúló lakodalmon, éppen a tejszínes tortát szervírozták letakarva, mikor valami mozgolódást véltek a lepel alatt felfedezni. Mikor lehúzták, pillantották meg, hogy azelőtt még a konyhában somfordáló cicus valahogy bemászott és elkezdte a tortát falatozni. Természetesen az ifjú házaspárnak és a vendégeknek nem volt gusztusuk a tortához a cica után, így a finom falatokból kimaradtak, de még így is volt mit inni-enni.

A 2011-es év utolsó napi hírei tehát ezek lettek volna, és kívánok mindenkinek kellemes és boldog új 2012-es évet!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wormspcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr343489738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása