Szilveszteri különkiadás 2011: WORMS/KVÍZ - Szilveszteri kiadás - WORMS - PC játékok magazin

WORMS - PC játékok magazin

A blog létesítésére egy barátom csomó Armageddonos játéka adta az ötletet. A blog lényege? A főbb-főbb téma a Wormssel kapcsolatban lesz, de a blog kitér egyéb játékrovatokra, friss hírekre és videókra is. A blog egyénisége? Rengeteg egyéni rovattal foglalkozom a blogon belül. És ez évről-évre egyre csak bővülni fog. Mivel a blog a magazin megjelölést kapta, ezért úgy kell tekinteni rá mintha egy online újságot olvasnál a játékok és a worms terén, környezetszennyezés és papír nélkül. Ráadásul mindennap. Tartsatok velem mindennap akármilyen hülyeséggel, itt a Worms - PC játékok magazin!-ban. (Ha ti is megakartok osztani valamit: bolong_17@freemail.hu címemre tegyétek meg) A blog kategóriája: Tech-humor

WORMS Chat

AZ ÉN VIDEÓM! (Felhívás)

Sziasztok! Ezúttal a blog videókat is fogad. Tehát ha készítettetek egy játék vagy konzolbemutatót, de nem mertétek bemutatni itt megtehetitek. Ezzel reklámozom a videóitokat. Küldjetek be minél többet az E-mailemre:) Publikálás ha érkezik videó: 20:00

Mobiltelefonos játékok rovata!

Utolsó kommentek

Szilveszteri különkiadás 2011: WORMS/KVÍZ - Szilveszteri kiadás

2011.12.31. 14:10 :: Ernő88

Az első szilveszteri különkiadásos bejegyzésben a WORMS/KVÍZ-el találkozhattok, amelyben az előzőekhez hasonlóan, ismét 5 kérdést teszek fel, de nem a megszokott, átlagos kérdéseket. Természetesen a worms játékokkal kapcsolatban fogok kérdezni, de olyanokat ami mindenképp érdekes lesz. A szabályok természetesen nem változtak, és a bejegyzés végén olvashatjátok ezt. Akkor hát kérdésekre fel!

WORMS/KVÍZ SZILVESZTER

 

1. kérdés

Melyik worms-játék jelent meg szilveszter napján, az utolsó percben 23:59-kor?

A helyes válasz:_____???______

A helyes megfejtő:____________

2. kérdés

Melyik worms-játék fegyverei a következők:

tűzijáték - petárda eső - pezsgő robbanás - szénsav áradás - dugó pukkanás - hasfájás akció - trombita - duda - konfetti bomba

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. kérdés

Melyik worms-játékban szerepelt már Csuszi?

Worms Armageddon - Worms 4: Mayhem - Worms Reloaded

4. kérdés

Melyik állítás igaz?

  • A Call of Duty-játékok mindegyikében szerepel egy minijáték, a Call of Worms Arma.
  • A Worms Armageddonnal 2012-től wormneten már csak szilveszter este lehet játszani (este 8-tól 12-ig).
  • Kiszivárgott hírek szerint a Team 17 megfogadja, ezentúl minden évben készít worms-játékokat.
  • A Worms 4: Mayhem prototípusában elvileg lehetett petárdákat is használni, de a kritikusok ezt rossz néven és morbid humornak vették, (persze az UFO támadás az nem az) ezért kivették ezt a lehetőséget.
  • 2001-ben limitált kiadásban lehetett kapni olyan gyerekpezsgőket, amin a Worms Armageddonból ismert kis kukac volt látható.
  • Az egyik TV2 szilveszteri különkiadás végében egy baki miatt az egész ország hallhatta Bárdos Andrástól: "Irány a worms! Várnak a csapataim."

5. kérdés

Mit fogadnátok meg az újévre a PC-s játékokkal kapcsolatban? (Minden válasz felkerül!)

___________________________

___________________________

___________________________

___________________________

___________________________

---------

(SZABÁLYOK!!!!Aki kommentben elsőnek helyesen válaszol valamelyik kérdésre, annak a neve lesz feltüntetve a kérdések után. Egy ember akár az összes kérdést is megválaszolhatja. Egy ember, csak egy választ adhat egy kérdésre! Ha valaki már kommentben elküldte válaszát, és utólag rájött a helyesre, már nem fogadom el. A válaszotokat egyszerűen így küldjétek el kommentben: 1. xy 2. xy 3..... Csak arra válaszoljatok amiben biztosak vagytok, vagy jól utána néztetek)

Sok sikert a gyors válaszolásra!

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wormspcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr13489714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scpeti79 · http://scpeti.x3.hu/ 2011.12.31. 15:08:26

Mit fogadok meg 2012-re a Worms-játékokkal kapcsolatban?

Természetesen sokkalta több győzelmet....... Ja..... és mivel Romániában és Szerbiában választás lesz [ez utóbbiban négyszintű (elnök-, parlamenti, tartományi - Vajdaságban - és önkormányzati)] e két ország megújult, felfrissült csapatokat is kap. Szóval........ ideje rettegni. :D
süti beállítások módosítása