WORMS - PC játékok magazin 2012-ben! - WORMS - PC játékok magazin

WORMS - PC játékok magazin

A blog létesítésére egy barátom csomó Armageddonos játéka adta az ötletet. A blog lényege? A főbb-főbb téma a Wormssel kapcsolatban lesz, de a blog kitér egyéb játékrovatokra, friss hírekre és videókra is. A blog egyénisége? Rengeteg egyéni rovattal foglalkozom a blogon belül. És ez évről-évre egyre csak bővülni fog. Mivel a blog a magazin megjelölést kapta, ezért úgy kell tekinteni rá mintha egy online újságot olvasnál a játékok és a worms terén, környezetszennyezés és papír nélkül. Ráadásul mindennap. Tartsatok velem mindennap akármilyen hülyeséggel, itt a Worms - PC játékok magazin!-ban. (Ha ti is megakartok osztani valamit: bolong_17@freemail.hu címemre tegyétek meg) A blog kategóriája: Tech-humor

WORMS Chat

AZ ÉN VIDEÓM! (Felhívás)

Sziasztok! Ezúttal a blog videókat is fogad. Tehát ha készítettetek egy játék vagy konzolbemutatót, de nem mertétek bemutatni itt megtehetitek. Ezzel reklámozom a videóitokat. Küldjetek be minél többet az E-mailemre:) Publikálás ha érkezik videó: 20:00

Mobiltelefonos játékok rovata!

Utolsó kommentek

WORMS - PC játékok magazin 2012-ben!

2012.01.01. 22:02 :: Ernő88

Először is szeretnék mindenkinek még egyszer nagyon-nagyon sok boldog újévet kívánni, és remélem idén is sokan olvassátok majd a blogot. Remélem idén is sikerül a blogos közösségből vagy a kommentezők között barátokra szert tennem, ahogy a tavalyi és a 2010-es évben is. Szívesen barátkozok, ismerkedek emberekkel. Idén februárban tölti a magazin 2. születésnapját, erre az alkalomra pedig meglepetést is tervezek. A tavalyi év nem kedvezett, és nem csak ezen, más általam szerkesztett blogoknál sem, ugyanis nagyon kevés bejegyzés született amiatt, hogy a suli nagyon lefárasztott. Idén most megpróbálom ígérni, hogy a tavalyi mennyiségnek a duplája fog érkezni, a tartalom pedig elfogja érni a kívánt minőséget (és mennyiséget). Ahogy a tavalyi év első napján közöltem veletek a megtartott és megszűnő rovatokat, így ez idén sem lesz máshogy. Bár volt példa, hogy egy megszűnt rovat ismét folytatódott. Nagyjából ennyi is lenne, úgyhogy nézzük először amik folytatódni fognak. A megmaradt rovatokból egy párat részletesen is megemlítenék, a maradékot csupán címszavakban említeném meg.

AMI IDÉN MEGMARAD...

  • Egy kukac viccei

A Worms Képregény Sorozat bár tavaly még egy lezáró epizód erejéig visszatért, a képregényes formát még megkívántam tartani. Ebben a rovatban a híres-neves kukacainkkal meséltetem el, a többek közt interneten talált vicceket. Idén több epizódot szeretnék publikálni nektek.

  • Féreg viccek

A rovat már régebben a műsoron van, és továbbra sem kívánom megszüntetni ezt. Ebből a rovatból általában sűrűbben érkeznek bejegyzések, ami az idén sem lesz máshogy. A Féreg viccek fő jellegzetessége, hogy csakis olyan viccek kerülnek bele, aminek főszereplői a kukacok és férgek!

  • Worms: bugkiállítás

Mint minden játék, így a worms játékok is bővelkednek hibákkal, ezért jött a Worms: bugkiállítás ötlete. Pár bugot már sikerült bemutatnom, ami az idén remélhetőleg csak gyarapodni fog. Tehát ez a rovat megmarad szépen a blogon.

  • WORMS/KVÍZ

Worms játékokról teszek fel mindenféle kérdéseket, darabszámra pontosan 5-öt, amikre helyesen kell válaszolnotok, és a kérdések után "Helyes megfejtőként" kerülhettek fel . A rovat 2010-ben debütált a blogon, és idén is folytatódni fog.

Ezen kívül még több rovat is megmarad, többek közt a: Worms video sorozat, 5 perc játék, Freeware játékbemutatók, Játékok a Commodore 64-en, JátékSPÁJZ, Játékos fogalomtár, Mesés pc játékok, a konzol rovatok közül az összes és a Mobiltelefonos játékok is maradnak még biztosan az idén.

...ÉS AMI NEM!

  • Retró Játék Sorozat

Egyedül a retró játékokat bemutató sorozat fog a süllyesztőbe menni..... de csak névlegesen, ugyanis lesz régi játékokat bemutató rovat itt a blogon, de külön címet fog viselni ami kategorizálva lesz évszámok szerint. Bővebben hamarosan!

---

Más megszűnő rovatom idén tehát nem lesz, és igazság szerint nagyon újra sem kell számítani. Tavaly újként jött be a Freeware és PSP-s játékokat bemutató rovatom, és igaza volt annak a kommentelőnek aki azt intézte hozzám: "Inkább többet foglalkozzak az aktuális rovatokkal, minthogy mindig újat készítsek". És ebben belátom igaza van. Így azt tudom kívánni, remélem idén is velünk tartotok. Higgyétek el megéri!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wormspcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr863512300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása