Ünnepi Különkiadás: Húsvét 2012 - WORMS - PC játékok magazin

WORMS - PC játékok magazin

A blog létesítésére egy barátom csomó Armageddonos játéka adta az ötletet. A blog lényege? A főbb-főbb téma a Wormssel kapcsolatban lesz, de a blog kitér egyéb játékrovatokra, friss hírekre és videókra is. A blog egyénisége? Rengeteg egyéni rovattal foglalkozom a blogon belül. És ez évről-évre egyre csak bővülni fog. Mivel a blog a magazin megjelölést kapta, ezért úgy kell tekinteni rá mintha egy online újságot olvasnál a játékok és a worms terén, környezetszennyezés és papír nélkül. Ráadásul mindennap. Tartsatok velem mindennap akármilyen hülyeséggel, itt a Worms - PC játékok magazin!-ban. (Ha ti is megakartok osztani valamit: bolong_17@freemail.hu címemre tegyétek meg) A blog kategóriája: Tech-humor

WORMS Chat

AZ ÉN VIDEÓM! (Felhívás)

Sziasztok! Ezúttal a blog videókat is fogad. Tehát ha készítettetek egy játék vagy konzolbemutatót, de nem mertétek bemutatni itt megtehetitek. Ezzel reklámozom a videóitokat. Küldjetek be minél többet az E-mailemre:) Publikálás ha érkezik videó: 20:00

Mobiltelefonos játékok rovata!

Utolsó kommentek

Ünnepi Különkiadás: Húsvét 2012

2012.04.09. 20:00 :: Ernő88

Kicsit rendhagyó ünnepi különkiadásos bejegyzéssel készültem nektek, ugyanis a főszerep ma nem az enyém lesz. Az utóbbi 2 évben a blogon inkább húsvéttal kapcsolatos bejegyzéseket készítettem, de most régi olvasónk, Petya videóit töltöm fel nektek, aki a Call of Cthulhu játék 5 részes végigjátszását készítette el nektek eme jeles napra. Aki a játékot nem ismeri, mindenképpen érdemes belenézni a videókba, aki ismeri de nem tud továbbjutni annak meg főleg, mert ez a hátborzongató játék még nekem is megtetszett. Locsolás után igazán üdítő szórakozás lehet este lazulásképpen :) Hiába, a wormson túl is vannak szupi játékok.... Bár Petya megkért, hogy soroljak hibákat egyszeri végignézés után nem tudok semmi negatívat rá mondani. Esetleg ha találok valamit azt frissítésbe befogom tenni. Szóval nekem tetszett! Remélem nektek is és kommentelni, véleményt kinyilvánítani szabad. Jó szórakozást hozzá, és:

KELLEMES HÚSVÉTOT KÍVÁNOK MINDEN OLVASÓNAK!!!!!

Csajoknak meg sok locsolót :)

1. rész:

2. rész:

3. rész:

4. rész

5. rész:

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wormspcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr294393287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mayhem 2012.04.12. 20:14:20

Ernő, ez nem 5 részes végigjátszás csak az van hogy még csak 5 részt tettem fel :D De amúgy a gépemen már itt csücsül a 6. és a 7. rész is.
süti beállítások módosítása