Új tesztsorozat! Worms 2: A kukacok visszatérnek (2/1) - WORMS - PC játékok magazin

WORMS - PC játékok magazin

A blog létesítésére egy barátom csomó Armageddonos játéka adta az ötletet. A blog lényege? A főbb-főbb téma a Wormssel kapcsolatban lesz, de a blog kitér egyéb játékrovatokra, friss hírekre és videókra is. A blog egyénisége? Rengeteg egyéni rovattal foglalkozom a blogon belül. És ez évről-évre egyre csak bővülni fog. Mivel a blog a magazin megjelölést kapta, ezért úgy kell tekinteni rá mintha egy online újságot olvasnál a játékok és a worms terén, környezetszennyezés és papír nélkül. Ráadásul mindennap. Tartsatok velem mindennap akármilyen hülyeséggel, itt a Worms - PC játékok magazin!-ban. (Ha ti is megakartok osztani valamit: bolong_17@freemail.hu címemre tegyétek meg) A blog kategóriája: Tech-humor

WORMS Chat

AZ ÉN VIDEÓM! (Felhívás)

Sziasztok! Ezúttal a blog videókat is fogad. Tehát ha készítettetek egy játék vagy konzolbemutatót, de nem mertétek bemutatni itt megtehetitek. Ezzel reklámozom a videóitokat. Küldjetek be minél többet az E-mailemre:) Publikálás ha érkezik videó: 20:00

Mobiltelefonos játékok rovata!

Utolsó kommentek

Új tesztsorozat! Worms 2: A kukacok visszatérnek (2/1)

2010.03.15. 12:00 :: Ernő88

WORMS 2 TESZT: BEVEZETÉS

Emberek! Menjünk vissza az időben....
1997. december 31-ét írunk! Nagyban ünnepeljük a szilvesztert, nézzük a TV-ben a Gálvölgyi showt, Galla Miklóst, TV2-őn a Tények szilveszteri különkiadását, és a jobbnál jobb műsorokat, amin hébe-hóba talán jókat nevetünk, boldogok vagyunk. (*Megjegyzem akkor tényleg változatos volt a műsorkínálat, és akkor kisgyermekként élveztem a TV előtt nézni ezeket a jó kis viccműsorokat, ma már adják a Nagy durranás 1-2-őt meg a Szex és New York-ot azt kész is a szilveszter!)
Na tehát nézzük ezeket a műsorokat, felbontjuk a pezsgőt, aztán részegre isszuk magunkat a gyerekpezsgővel (???) aztán eldaloljuk a "jajj be szép az élet mi jöhet még?" című számot!
Nyugodjatok meg, nem, nem fogok énekelni!!! Valami egészen érdekes játék is megjelent ekkor. Ez a Worms 2, amit még újév előtt a kezünkbe is vehetünk! Ez egyet jelenthet: A kukacok visszatérnek! És most ugorjunk 2010-be! (Vagyis a jelenbe!!) Mert nekem így lassan megjelenésének 13. évében tesztet kell, hogy írjak belőle!

Nos, az Esti mesét félretéve (ne haragudjatok gyerekek) megérkeztek a kukacaink, újabb fegyverekkel és kinézettel a nagyvilágba. Nézzük is mit kell tudni a Worms 2-ről!

Egy pár infó a játékról! (Avagy mitől jobb a Worms 2?)

  • Kategóriája: Stratégia (mmmm)!
  • Kizárólag PC-n jelent meg! (Tudomásom szerint)
  • A későbbi megjelenésű Worms Armageddon alapjai erre a játékra épülnek fel.
  • Vannak küldetések is a játékban! (Hogy mennyi, azt elárulom később!)
  • Nagyobb kihívás! (Nekem mindenképpen, hisz alig tudom elindítani a játékot!)
  • Élesebb grafika az első részhez képest.
  • Többféle fegyver és készlet ami egytől-egyik be lesz mutatva!
  • Ötletes menü!
  • Hangulatos zenék!
  • Sokkal hangulatosabb az első résznél!

A tesztem első részében inkább felszínesen, az első részhez viszonyítva néztük át, a jellemző tulajdonságokat a játékban. Annyi biztos, hogy valóban sok újdonság és változás van benne, amit később meg is fogtok látni! Hiszen minden leplet lehullatok a kicsikéről...:D (Na jó pucér nem lesz.)

Végezetül egy kép a borítóról:

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wormspcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr881839893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ernő88 · http://varazslatosmesefilmek.blog.hu 2010.04.29. 22:21:21

Jelentem, hogy a Worms 2 felett nem állt meg az élet csak újra kell raknom valami miatt. Nem tudom mi a fene baja van. Kényesebb mint egy kislány... Természetesen hamarosan folytatom a tesztem:)

mayhem 2010.08.03. 05:54:17

Ernő...... ezt 4.19.-én írtad hogy majd folytatod és már 8. hó ( hónap és nem hó :D) van és a teszt még mindig nincs kész..... furcsa. Remélem hamarosan folytatod.

Ernő88 · http://varazslatosmesefilmek.blog.hu 2010.08.03. 09:58:11

Hello Petyu! :) Az a baj, hogy valamiért vacakol nálam ez a Worms 2. Természetesen nem marad annyiba. De való igaz, hogy régen nincs folytatás, remélem mihamarabb lesz. :)
süti beállítások módosítása