Worms - Heti összefoglaló - 5 - WORMS - PC játékok magazin

WORMS - PC játékok magazin

A blog létesítésére egy barátom csomó Armageddonos játéka adta az ötletet. A blog lényege? A főbb-főbb téma a Wormssel kapcsolatban lesz, de a blog kitér egyéb játékrovatokra, friss hírekre és videókra is. A blog egyénisége? Rengeteg egyéni rovattal foglalkozom a blogon belül. És ez évről-évre egyre csak bővülni fog. Mivel a blog a magazin megjelölést kapta, ezért úgy kell tekinteni rá mintha egy online újságot olvasnál a játékok és a worms terén, környezetszennyezés és papír nélkül. Ráadásul mindennap. Tartsatok velem mindennap akármilyen hülyeséggel, itt a Worms - PC játékok magazin!-ban. (Ha ti is megakartok osztani valamit: bolong_17@freemail.hu címemre tegyétek meg) A blog kategóriája: Tech-humor

WORMS Chat

AZ ÉN VIDEÓM! (Felhívás)

Sziasztok! Ezúttal a blog videókat is fogad. Tehát ha készítettetek egy játék vagy konzolbemutatót, de nem mertétek bemutatni itt megtehetitek. Ezzel reklámozom a videóitokat. Küldjetek be minél többet az E-mailemre:) Publikálás ha érkezik videó: 20:00

Mobiltelefonos játékok rovata!

Utolsó kommentek

Worms - Heti összefoglaló - 5

2010.05.03. 19:49 :: scpeti79

Sziasztok ismét!

Létezik olyan, hogy már egy hónapos e rovatom? Úgy látszik, igen......... Nade félre a csodálkozással, lássuk, mi történt a héten.

Leginkább a legújabb nW-partik érdemesek említésre, na meg két új kolléga....... Nade ne szaladjunk ennyire előre.

Az nW-parti esetében nem véletlen a többes szám: először ezek történetében mindjárt két forduló is lezajlott....... Sajnos sem Budapesten, sem Bécsben, sem Bukarestben, sem Belgrádban nem vonhatták fel a zászlót.......... No, sebaj, majd legközelebb. (Gratula kism-nek és NRS-nek...... egyben innen üzenem nekik....... hogy a következő alkalomig. :D)

Ami pedig a két új játszótársamat illeti: két, egyébként nagyon kedves srácról van szó......... De az egyiknek már a vezetékneve ijesztő a csapataim számára. (Persze más kérdés, megijedek-e tőle. :D)

Jaaaaaaaa........ és majdnem elfelejtettem........... Ezúton küldöm hálás gratulációmat Szuper Vegita kollégának, aki meg merészelte állítani Vlado Kollégát. (Épp itt volt az ideje, hogy a legyőzött megtapasztalja a totális vereség ízét. :D)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wormspcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr191971959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ernő88 · http://varazslatosmesefilmek.blog.hu 2010.05.03. 22:15:15

Akkor boldog 1 hónapot a rovatodnak Peti:) hewhhe
süti beállítások módosítása