Játékok a telefonunkra: MOJO's adventure (7) - WORMS - PC játékok magazin

WORMS - PC játékok magazin

A blog létesítésére egy barátom csomó Armageddonos játéka adta az ötletet. A blog lényege? A főbb-főbb téma a Wormssel kapcsolatban lesz, de a blog kitér egyéb játékrovatokra, friss hírekre és videókra is. A blog egyénisége? Rengeteg egyéni rovattal foglalkozom a blogon belül. És ez évről-évre egyre csak bővülni fog. Mivel a blog a magazin megjelölést kapta, ezért úgy kell tekinteni rá mintha egy online újságot olvasnál a játékok és a worms terén, környezetszennyezés és papír nélkül. Ráadásul mindennap. Tartsatok velem mindennap akármilyen hülyeséggel, itt a Worms - PC játékok magazin!-ban. (Ha ti is megakartok osztani valamit: bolong_17@freemail.hu címemre tegyétek meg) A blog kategóriája: Tech-humor

WORMS Chat

AZ ÉN VIDEÓM! (Felhívás)

Sziasztok! Ezúttal a blog videókat is fogad. Tehát ha készítettetek egy játék vagy konzolbemutatót, de nem mertétek bemutatni itt megtehetitek. Ezzel reklámozom a videóitokat. Küldjetek be minél többet az E-mailemre:) Publikálás ha érkezik videó: 20:00

Mobiltelefonos játékok rovata!

Utolsó kommentek

Játékok a telefonunkra: MOJO's adventure (7)

2011.01.12. 22:41 :: Ernő88

http://zonepk.com/wp-content/uploads/2008/12/mojos-adventure.jpgA MOJO'S adventure egy kiváló telefonos platformjáték. Mikor feltettem a telefonomra, talán elsőre nem is nagyon tetszett, de egy idő után beleszerettem (de romantikus mi?).

Történetet ne várjatok, egy ilyen kis játéknak max csak ti tudtok történetet kreálni. Amint a címből könnyen ki lehetett következtetni, a kis Mojo-val fogunk kalandozgatni szebbnél-szebb pályákon (na jó túlzok egy kicsit). A pályákon kis sárga kockák vannak, amelyeket a Mojo esernyőjével össze kell törni. A megjelölt kockákban extra élethez, vagy gyémánthoz juthatunk, így több pontot kaphatunk. Vannak olyan kockák is amelyekben egy nap és egy hold található: ha mindkettőt feltörjük, rögtön leszáll az est. A pályákon vigyáznunk kell az ellenségekre, ezeket vagy az esernyőnkkel pusztítjuk el, vagy egyszerűen csak rájuk ugrunk. A játékban főellenségeket is le kell győznünk. Ezeket nagyon könnyen le lehet győzni, nem kell hozzá nagyon tudni. (azért egy alapszintű főellenség legyőző tanfolyamot végezzetek el)

http://zonepk.com/wp-content/uploads/2008/12/mojos-adventure2.jpgHárom élettel kezdünk neki kalandunknak. Egy életet csak 3 szív elvesztése után vesztünk. Nagyon vigyázni kell arra a 3 életre, mert a játék nem könnyű. Főleg amiatt nehéz, mert a telefon gombjai elég picik, ezáltal könnyen félrenyomhatunk, ami egy szakadék felett a vesztünket fogja okozni. Külön öröm, hogy a pályákon rejtett helyek is előfordulnak. Ebben a játékban benne van minden, amit egy platformjátéktól elvárhatunk. Persze nem kell túl nagy változatos helyszínekre gondolnunk, meg szinte mindenhol ugyanazt kell csinálnunk, eljutnunk a pálya végére, ahol megkapjuk a kis statisztikánkat, esetleg ha az összes kockát feltörtük az adott pályán, akkor még egy serleggel is gazdagabbak lettünk. Egyébként vannak bónuszpályák is, a kedvencem amikor a levegőben kell egyik kockáról a másikra ugranunk. Hadd ne mondjam, milyen mérges vagyok, mikor azért szúrom el az ugrást mert túl kicsik a gombok 'grrrr! De összességében ez egy szórakoztató játék (az idegeitekre nagyon vigyázzatok, telefonokat nem összetörni).


A grafika nagyon szép, viszont a hangokkal nem igazán törődtem. A szavatosság meglepően hosszú. Az irányítást próbálni és szokni kell. Ajánlom, próbáljátok ki, rögtön megértitek a lényegét!! Az első pálya kis képkockákban tanít meg bennünket a játékra (annyira értelmét nem láttam, de igen aranyos képekből állnak).

http://zonepk.com/wp-content/uploads/2008/12/mojos-adventure4.jpg

 

 

 

 

<-- Ezen a képen éppen kockát tör a kis Mojo az esernyőjével. Ez a játék egész lényege: ugrándozni és kockát törni.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wormspcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr912579987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csuszi kukac · http://wormspcjatekok.blog.hu/ 2011.01.14. 00:43:33

Ember! Szomorú vagyok....de nagyon! Én ezzel nem igazán tudnék játszani kéz és kar hiányában:D Amúgy maga a teszt jó lett!
süti beállítások módosítása