Játékok a telefonunkra: Table Tennis Star (1) - WORMS - PC játékok magazin

WORMS - PC játékok magazin

A blog létesítésére egy barátom csomó Armageddonos játéka adta az ötletet. A blog lényege? A főbb-főbb téma a Wormssel kapcsolatban lesz, de a blog kitér egyéb játékrovatokra, friss hírekre és videókra is. A blog egyénisége? Rengeteg egyéni rovattal foglalkozom a blogon belül. És ez évről-évre egyre csak bővülni fog. Mivel a blog a magazin megjelölést kapta, ezért úgy kell tekinteni rá mintha egy online újságot olvasnál a játékok és a worms terén, környezetszennyezés és papír nélkül. Ráadásul mindennap. Tartsatok velem mindennap akármilyen hülyeséggel, itt a Worms - PC játékok magazin!-ban. (Ha ti is megakartok osztani valamit: bolong_17@freemail.hu címemre tegyétek meg) A blog kategóriája: Tech-humor

WORMS Chat

AZ ÉN VIDEÓM! (Felhívás)

Sziasztok! Ezúttal a blog videókat is fogad. Tehát ha készítettetek egy játék vagy konzolbemutatót, de nem mertétek bemutatni itt megtehetitek. Ezzel reklámozom a videóitokat. Küldjetek be minél többet az E-mailemre:) Publikálás ha érkezik videó: 20:00

Mobiltelefonos játékok rovata!

Utolsó kommentek

Játékok a telefonunkra: Table Tennis Star (1)

2010.04.12. 20:37 :: Ernő88

Na igen, itt is volnék nem vesztem el:D Ahogy ígértem megkapjátok az első mobilunkon lévő játékot! És egy hihetetlen pompás játékkal kezdünk. Természetesen az összes ilyen mobilos játék JAVA alapú alkalmazás. Amolyan kis flash játék, kis testvérének is tekinthető:P

Lényeges azt elmondanunk, hogy vannak olyan mobilos "alkotások", amely a játék nevet se érdemli meg. Hiszen egy-kettő, kivégezhető 5 perc alatt. Mások pedig azért tartalmasabb ideig bírnak, és vannak olyanok is, amely a hangulatával köti le az embert, akár mindennap mint például, a...

...TABLE TENNIS STAR

Játék besorolás, infók: Sport, Ping-Pongozós játék. (Kedvencem hihi)
Tesztelve lett: Samsung J700-as modell

ELŐZMÉNYEK ÉS VISSZATEKINTÉSEK

Nos, el kell mondjam azt, hogy a játék nagyon megfogott. Régebben volt egy Flash asztali teniszezős játék amit nagyon bírtam, és sokáig nem találtam vetélytársa. Eddig!!! Mert igaz több ping-pong-os játékhoz volt már közöm, de nem gondoltam volna, hogy pont a mobilomon fogok egy csodát kapni. Höhö és suliban, tesiórán is inkább Ping-Pongoztunk a barátaimmal:)

Ezt a játékot, sokan fogják csípni:P Ahogy én is. Egy hátránya van csupán: kiáll egy idő után az embernek a keze. :D Tudom... annyi baj legyen!

Nézzük a tesztet

Ugyebár fogjuk a telefonunkat, viszünk be ping-pong labdákat, ütőt és egy kis innivalót. A feeling megvan :D Most már csak játszani kell. Elindítva a játékot, láthatjuk (hisz nem vagyunk vakok) kik a fejlesztők. Aztán valamelyik gomb megnyomása után, belépünk a főmenücskébe. Ahol a következőket találjuk:

START: Ugyebár kezdhetünk egy "hú de jó játékot"! Választhatunk sima meccs "quick match" közül, vagy játszhatunk egy karriert "Challenges"! Na most a nagy legények a sima meccset választva azt láthatják, hogy csak az Europa Arena van nyitva. A többi arénát (USA, CHINA) azt a karrierbe kell feloldani.
A karrierbe való belépéssel, 3 karakter közül, választhatunk ki egyet, és oldhatunk fel később még 9 karaktert. Megtekinthetőek a gyorsaságuk és erősségük is.
Ezután pedig elindulhatunk, Európában szerencsét látni, hiszen ott kezdjük majd a játékot.

HELP: Na igen, itt találhatunk meg 3 lényeges pontot. Megtekinthetjük a "CONTROLS"-t ahol a gombkiosztást figyelhetjük meg. Avagy miképp kell a játékot irányítani. Nem bonyolúlt.
Aztán belepillanthatunk a "HOW TO PLAY"-be, ahol leírják a játék aranyszabályait. Ezt is nyugodtan végig lehet olvasgatni
!!! Emberek:)

http://i26.tinypic.com/ac4py0.jpg

Ha ezen az olvasáson, átvészeltük magunkat, végignézhetjük a "CREDITS" készitők listáját.

ABOUT: Minden fontos információt megtudhatunk, a játék alaptulajdonságairól, kiadójáról stb.

QUIT: MINDEN HIBÁK HIBÁJA: KILÉPNI A JÁTÉKBÓL :)))))

Játékról: Nagyon kis hangulatos játék. Kapunk az asztalunknál 2 ütőt ugyibár, egy az ellenségnek, egy pedig nekünk. 5-ös gombbal elütjük a labdát, nekünk annyi a dolgunk, hogy visszaütjük, és nem hogy leessen a labda. Elütés után, a labda az asztalon felváltva fog pattogni, de az első meccsünkön, még hamar elbénázza, az ellen. De a következőnél, húha, kemény dolgunk lesz!!!!!!! Na persze, kivéve ha mi nem bénázzuk el. Ütőt használni egyszerű. Könnyen vissza fogjuk ütni a labdát. Ha a Carrier mód nem is olyan hosszú, de a sima meccsekkel, és a begyűjthető karakterekkel bizony kitart a játék szavatossága. Üthetünk az ellenségnek hosszú labdát, esetleg rövidet is. Ezzel kicsit megtévesztve az ellenfelet.
A játék színei kellemesek, hangulatosak úgymond: Mobilra illő!!!

A játékot bátran ajánlom e sport kedvelőinek. Ping-pong-ra fel. Na ki ver meg engem?:D

MOBIL JÁTÉKUNK PONTOZÁSA

NOS PONTOZNI SOSE SZERETTEM, MERT EGY NEM TUDTAM, KETTŐ NEM AKARTAM:D DE A MOBIL JÁTÉKOKNÁL KIVÉTELT TESZEK.
Játékunk pontszáma: 5/5 (Buszon,vonaton,repülőn hazatartva elővehetjük)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wormspcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr701915907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása