Játékok a telefonunkra: Formula Extreme (2) - WORMS - PC játékok magazin

WORMS - PC játékok magazin

A blog létesítésére egy barátom csomó Armageddonos játéka adta az ötletet. A blog lényege? A főbb-főbb téma a Wormssel kapcsolatban lesz, de a blog kitér egyéb játékrovatokra, friss hírekre és videókra is. A blog egyénisége? Rengeteg egyéni rovattal foglalkozom a blogon belül. És ez évről-évre egyre csak bővülni fog. Mivel a blog a magazin megjelölést kapta, ezért úgy kell tekinteni rá mintha egy online újságot olvasnál a játékok és a worms terén, környezetszennyezés és papír nélkül. Ráadásul mindennap. Tartsatok velem mindennap akármilyen hülyeséggel, itt a Worms - PC játékok magazin!-ban. (Ha ti is megakartok osztani valamit: bolong_17@freemail.hu címemre tegyétek meg) A blog kategóriája: Tech-humor

WORMS Chat

AZ ÉN VIDEÓM! (Felhívás)

Sziasztok! Ezúttal a blog videókat is fogad. Tehát ha készítettetek egy játék vagy konzolbemutatót, de nem mertétek bemutatni itt megtehetitek. Ezzel reklámozom a videóitokat. Küldjetek be minél többet az E-mailemre:) Publikálás ha érkezik videó: 20:00

Mobiltelefonos játékok rovata!

Utolsó kommentek

Játékok a telefonunkra: Formula Extreme (2)

2010.04.14. 12:42 :: Ernő88

Sziasztok Forma 1 rajongók, most nektek van számomra egy játékom :D

Biztos vagyok benne, hogy sokan szeretik nézni a TV-ben ezt az autósportot. Én is. Szeretem a rajtot megnézni, a versenyen elaludni és megnézni ki ér be a célba :D heheh de nem? Ti nem így vagytok vele?:) Viszont játékosoknak még jobb, ha PC-ikre vagy konzoljukra ki jön egy ilyen évad. Mint a FIFÁ-nál.

Emberek nem lehet panasz, a sóvárgás után kis mobilunkra is kapunk valamit, ezért fogom nektek bemutatni a...

...FORMULA EXTREME...

...NEVŰ JÁTÉKOT!

Tesztelve van: Samsung J700-as modell!
Információk: Autóverseny. A régi számítógépes Forma 1-eket idézi.

  1. Bevezető: A játék maga nagyon hangulatosra sikeredett. Emlékeztek régen a Win 95'-ön a suliban volt egyes gépeken pár ilyen Forma 1-es szimulátor, nos aki a 20-as éveiben jár biztos emlékszik:D Én szerettem suliban azzal játszani:P
    Aranyos volt, hogy végtelen számú kocsit tudtunk megelőzni, de a háttér sose közeledett. Tehát ilyen kis egyszerű játékmenettel rendelkezett. De mégis sokan csípték. De van mobilon is:) Néha komolyan mondom emberek, hogy örülhetünk annak, hogy egyszerűséggel ugyan, de meg van a régi feeling, bizonyos játékoknál.

    Mikor belépünk a játékba amúgy a készítő után, nyelvet is választhatunk. Egészen pontossssan 5 nyelv közül. Így aki francia a francia nyelvet válassza, a német, a németet és én aki magyar az angolt:D Így van!!!! Magyar nyelv nincs benne.
    Kiválasztva a drága játék még a zenét is bekapcsoltatja nekünk!

    http://www.bankfotek.pl/image/488384.jpeg
     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. A főmenüben

Elég ööö hangulatos, színesnek nem mondanám hisz a menü szinte piros, de a kellemes zene az jóóóó:D

A kötözködők ugorhatnak neki a Credits (Készítőknek) és akinek nem tetszik a játék, mérgesen végigfuthatja a listát. Észrevehetjük, hogy nem sokan vettek részt a projektben. Ennek ellenére király a játék persze. Az elején elárulhatom.

Van Quit (Kilépés) is de hát mi játszani szeretnénk, ugye akkor ezt még egyelőre nem választjuk. Megvan a Settings (Beállítások) is nem veszett el. Nyelvet, játék hangját, és a rezgést állíthatjuk be, ugye ha neki megyünk valaminek. Lehetetlen eseteknek, ott a Help (Segítség) ott az irányítástól kezdve a pontszámokig, minden infót megtalálunk.

Meglepetésemre van multiYou! rész is, ahol Bluetooth-on keresztül lehet egy másik játékossal játszani. Ami nem hülyeség, de még nem próbáltam.

ööööö jah és még itt van nekünk a New Game (Új játék) opció is:) Majd elfelejtettem. Ahol lehet játszani egy Warm Up (Bemelegítés) játékot, vagy egy 2007-es évadot, esetleg egy Grand Prix módot is, ami egyenlőre nincs feloldva nekem, csak a bajnokság mód:P

Na hajt a kíváncsisááág úgyhogy elindítom ezt a bajnokság módot:)

 

Akinek mentett állása van az sürgősen töltse be, mert ha nem akkor kezdheti újra a futamot. Én a 2. (még csak:D) futamnál járok. Érdekesség, hogy változik az időjárás. Egyszer napos, máskor meg esős, úgyhogy vigyázni:P

Nagyon viccesen van megoldva az, mivel a kocsik nem licenszeltek, de nagyban utal az eredetire. Ferrari helyett Ferrara meg ilyenek, szóval értitek:D Nem mellékesen nekem a 2007-es évad van meg, a videóban már a 2009-es évaddal játszanak. Kezdés után a garázsban találjuk magunkat ahol beállíthatunk egy-két dolgot (Legyen titok)

Ezután betölti a gammát.......  Na most a pályák szépek, színek megvannak:) Zöld lámpa kigyullad és mehet a verseny. Ha az útról súlyosan kimegyünk, visszatesz minket.  Kihívás van benne, hisz vannak kanyarok szép számmal. Célunk első lenni, ami annyira nem is nehéz. Természetes, hogy a verseny előtt egy kvalifikációt végezni kell, aztán jöhet a megmérettetés. És a verseny során a boxba is ki kell állnunk, egy kis üzemanyagért:)

Játék pontozása:  Hát a pontozás az előző játékhoz képest sem változik. Ez megér nekem,nekünk egy 5/5-ös pontozást:D

Letölthető: ITT!

Utóirat: Kíváncsi vagyok ki próbálta ki, és tetszett meg neki, ahogy nekem is:) Na sziasztok! Formulára fel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wormspcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr581920393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása