HÉTVÉGI PC-KONZOL HÍRADÓ 2010 (6) - WORMS - PC játékok magazin

WORMS - PC játékok magazin

A blog létesítésére egy barátom csomó Armageddonos játéka adta az ötletet. A blog lényege? A főbb-főbb téma a Wormssel kapcsolatban lesz, de a blog kitér egyéb játékrovatokra, friss hírekre és videókra is. A blog egyénisége? Rengeteg egyéni rovattal foglalkozom a blogon belül. És ez évről-évre egyre csak bővülni fog. Mivel a blog a magazin megjelölést kapta, ezért úgy kell tekinteni rá mintha egy online újságot olvasnál a játékok és a worms terén, környezetszennyezés és papír nélkül. Ráadásul mindennap. Tartsatok velem mindennap akármilyen hülyeséggel, itt a Worms - PC játékok magazin!-ban. (Ha ti is megakartok osztani valamit: bolong_17@freemail.hu címemre tegyétek meg) A blog kategóriája: Tech-humor

WORMS Chat

AZ ÉN VIDEÓM! (Felhívás)

Sziasztok! Ezúttal a blog videókat is fogad. Tehát ha készítettetek egy játék vagy konzolbemutatót, de nem mertétek bemutatni itt megtehetitek. Ezzel reklámozom a videóitokat. Küldjetek be minél többet az E-mailemre:) Publikálás ha érkezik videó: 20:00

Mobiltelefonos játékok rovata!

Utolsó kommentek

HÉTVÉGI PC-KONZOL HÍRADÓ 2010 (6)

2010.07.04. 19:54 :: Ernő88

Na szevasztok. Nem tudom miért, de annyira utálom a vasárnapot. Van az a Garfield , az meg a hétfőt utálja. Na én se nagyon kedvelem, de nyári szünetben más...:P Nézzük mi hír van a mai napra.

Cod: Black Ops

Újra visszatérhet a Zombi-mód a Treyarch nevével fémjelzett új Call of Dutyban. Már a World at Warban is hatalmas sikernek bizonyult ez a fajta plusz tartalom. A fejlesztők korábbi második világháborús címében, az egyjátékos kampány végigvitele után nyílt lehetőségünk az élőhalott német katonák rohamát visszaverni és a túlélésért küzdeni, akár társunkkal vállvetve is. Minden jel szerint a Santa Monica-i csapat tervezi, hogy mindez a Black Opsban is visszaköszön, erre pedig a nemrégiben frissített imdb.com adatbázisa árulkodik, amely a zombik hangját kölcsönző szinkronszínészek kilétéről rántja le a leplet.

Michael Jackson játék

Nem csupán szimpla táncjáték készül az egy éve elhunyt pop királyáról szóló videojátékban, énektudásunkat is csillogtathatjuk benne. A Vg247.com készített egy tartalmas interjút a játék producerével, Felicia Williamsszel, így néhány további részletre is fény derült a játék E3-as bemutatkozása óta. Mivel az ikonikus előadóművész is több területen vetette meg a lábát, ezért a játék is megköveteli tőled, hogy mind az énekben, mind Jackora jellemző táncmozdulatokban is tökélyre fejleszd maga. Williams szerint ez lesz a következő lépcsőfok a zenei játékok palettáján. A platformlista mit sem változott: a játék támogatja a Kinectet és a Playstation Move-ot is, természetesen lesz Wii-s verzió, a handheld változatokról már nem is beszélve. Minden gépen egy kicsit eltérő lesz a játék, ám nem lehet megmondani melyik javára mozdul el a különbözőség, mivel nincs elsődleges platform.- na kíváncsi lennék én erre :)

X-box 360

Japánban 80%-kal növekedett az X-box 360 eladásai. Eddig soha nem tapasztalt módon növekedtek a szigetországban a Microsoft konzoljának eladási mutatói. Vélhetőleg a Monster Hunter Frontier rajongónak köszönhető a kiugrás. Nem kevesebb, mint 17370 darab konzol talált gazdára, s ebből 15 ezer darab az új típusú változat, melyet egy hete kezdtek el árusítani.

Gran Turismo 5

Az Amazon.com-on már előrendelhető a GT5 gyűjtői kiadása, amely telis-teli izgalmas dolgokkal. El fognak kényeztetni minket, ezekkel a tartalmakkal:

  • A Gran Turismo 5 játék
  • Exkluzív, limitált kiadású, 1:43 méretarányú Nissan GT-R Spec V 2009 autómodell, egyedi Gran Turismo festéssel, melyet a fejlesztők terveztek és a híres Kyosho modellgyártó készített
  • Mélyreható információkkal teli 300 oldalas Guilde az autózás szerelmeseinek, egyenesen a Polyphony Digital szakértőitől. Minden megtalálható benne  kezdve a modern autózás történelmével, vezetési technikákon át egészen a játék referenciaanyagaiig
  • Egyedileg gravírozott Gran Turismo kulcstartó
  • 5 exkluzív ingame high-end autócsoda, egyedi GT-s festéssel és teljesítmény tuninggal

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wormspcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr272129310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása