5 perc játék: Waffle Boy's-JUNGLE ADVENTURE (5) - WORMS - PC játékok magazin

WORMS - PC játékok magazin

A blog létesítésére egy barátom csomó Armageddonos játéka adta az ötletet. A blog lényege? A főbb-főbb téma a Wormssel kapcsolatban lesz, de a blog kitér egyéb játékrovatokra, friss hírekre és videókra is. A blog egyénisége? Rengeteg egyéni rovattal foglalkozom a blogon belül. És ez évről-évre egyre csak bővülni fog. Mivel a blog a magazin megjelölést kapta, ezért úgy kell tekinteni rá mintha egy online újságot olvasnál a játékok és a worms terén, környezetszennyezés és papír nélkül. Ráadásul mindennap. Tartsatok velem mindennap akármilyen hülyeséggel, itt a Worms - PC játékok magazin!-ban. (Ha ti is megakartok osztani valamit: bolong_17@freemail.hu címemre tegyétek meg) A blog kategóriája: Tech-humor

WORMS Chat

AZ ÉN VIDEÓM! (Felhívás)

Sziasztok! Ezúttal a blog videókat is fogad. Tehát ha készítettetek egy játék vagy konzolbemutatót, de nem mertétek bemutatni itt megtehetitek. Ezzel reklámozom a videóitokat. Küldjetek be minél többet az E-mailemre:) Publikálás ha érkezik videó: 20:00

Mobiltelefonos játékok rovata!

Utolsó kommentek

5 perc játék: Waffle Boy's-JUNGLE ADVENTURE (5)

2010.07.31. 13:49 :: Ernő88

Szevasztok!

Tudjátok van egy rossz szokásom. Méghozzá, hogy nagyon szeretem az édességeket. Nem is rossz szokásnak kéne hívnom ezt, hanem inkább édesség imádatnak. A kedvenceim közé tartozik a Gofrievés is. Tejszínhabbal isteni. Próbáljátok ki. A következő játékunkban egy Gofri lesz a főszereplő!! Hogy is néz ez ki?

http://static1.freeaddictinggames.com/thumbs/3338.jpg

Bevezetés

Nekem régen ezekről az ingyenes online játékokról az volt a véleményem, hogy a legtöbbjük unalmas, csak pár perces szórakozást nyújtanak, és többet sose játszol vele. Nos ez az elv többnyire igaz is. De régen (2006) találtam egy olyan játékot, amihez többször is visszatértem. Mert hangulatos kis platformjátéknak tartottam/tartom, és én amúgy is oda vagyok az ilyen 2D-s platformokért. Ez a játék a JUNGLE ADVENTURE (Dzsungel kaland). És persze nem a hasamra gondoltam, mikor ezt a játékot választottam ki. Báááár többnyire ez is mérvadó volt.

Történet

http://www.igarchive.com/images/screenshots/1830.jpg

Nos történet nélkül nem maradt eme kedves kis játék. Magatok is el tudjátok olvasni a kis bevezető képernyőn, de ha esetleg valaki nem tud angolul leírom:

Egy bizonyos Burnst Professzor létrehoz egy olyan gépet, amely elpusztítja az összes ropogós gofrit a világon (de kegyetlen- a szerk). De van egy bátor hősünk, nevezetesen Waffle fiú, aki elfogadja a kihívást, és megpróbálja megállítani.

Játék

Nos a főképernyő a történeten kívül elmagyarázza az irányítást is. Ezt nem nehéz megtanulni, hiszen vagy 4 gombot kell használnunk az egész játék során. A játékot elkezdve egy intró található képregény formában, és hál istennek azt olvashatjuk, hogy Gofri fiú megment minket, hogy ne maradjunk Gofri nélkül (Remélem is, hiszen kell valamire használnom a tejszínhabot-a szerk.)
A játékot elkezdve megtapasztalhatjuk irányítást. A space-el ugrunk stb., és hát láthatjuk, hogy lesz gyüjtögetnivalónk is. Sárga Gofrikat ehetünk meg, különböző extrákat és olyat is, ami a sérülésünket állítja vissza.http://simg.jaludo.com/th/0/0/0/0/2/4/m_242.jpg

Igen a sérülésünket, hiszen a pályán számtalan ellenség is található, aki meg akar állítani minket. Ezekre csak rá kell ugrani. A pályán mentések is találhatóak, így könnyebb folytatni egy élet elvesztése után, az utunkat. A többi dolgot a játék élvezete miatt nem lőném le!!!!!!
 

 

Nem utolsó a grafika megemlítése sem, hiszen szemetgyönyörködtető. A háttér szépen meg van festve. A hangokkal nincsen baj. Nem lesz zavaró hosszú távon sem.
Őszintén szólva nem nehéz a játék, habár az én bénaságom csak a 2. pályáig jutott el. Az életekkel pedig vigyázzatok. Jó szórakozást kívánok! Ernő88

A játékot rögtön a magazin oldalán ki is próbálhatjátok:

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wormspcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr962189200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mayhem 2010.08.18. 13:02:52

Á bakker ez nagyon nehéz :D.
süti beállítások módosítása