WORMS - PC játékok magazin 2011-ben! - WORMS - PC játékok magazin

WORMS - PC játékok magazin

A blog létesítésére egy barátom csomó Armageddonos játéka adta az ötletet. A blog lényege? A főbb-főbb téma a Wormssel kapcsolatban lesz, de a blog kitér egyéb játékrovatokra, friss hírekre és videókra is. A blog egyénisége? Rengeteg egyéni rovattal foglalkozom a blogon belül. És ez évről-évre egyre csak bővülni fog. Mivel a blog a magazin megjelölést kapta, ezért úgy kell tekinteni rá mintha egy online újságot olvasnál a játékok és a worms terén, környezetszennyezés és papír nélkül. Ráadásul mindennap. Tartsatok velem mindennap akármilyen hülyeséggel, itt a Worms - PC játékok magazin!-ban. (Ha ti is megakartok osztani valamit: bolong_17@freemail.hu címemre tegyétek meg) A blog kategóriája: Tech-humor

WORMS Chat

AZ ÉN VIDEÓM! (Felhívás)

Sziasztok! Ezúttal a blog videókat is fogad. Tehát ha készítettetek egy játék vagy konzolbemutatót, de nem mertétek bemutatni itt megtehetitek. Ezzel reklámozom a videóitokat. Küldjetek be minél többet az E-mailemre:) Publikálás ha érkezik videó: 20:00

Mobiltelefonos játékok rovata!

Utolsó kommentek

WORMS - PC játékok magazin 2011-ben!

2011.01.01. 15:36 :: Ernő88

Sziasztok!

Miután túléltük 2010-et, máris jöhet a 2011-es év! Most azt közölném veletek, mi is várható a blogon ebben az évben. Biztos vannak olyanok, akik mindennap feljárnak erre a blogra, és főleg ők lesznek kíváncsiak, hogy milyen sorozatokra lehet számítani idén. Azok is fel lesznek sorolva, amelyeket sajnos meg kell szüntetnem. Ezeket vagy meguntam, vagy nem éri meg folytatni. Na és van olyan rovat is, mely már jó ideje nem is látott folytatást. Nézzük milyen sorozatok lesznek megtartva az idén (pár gondolatot is hozzáfűznék.)

FONTOS! A 2011-ES ÉVBEN, (TEHÁT ÉV VÉGÉIG) SZOMBATON ÉS VASÁRNAP NEM LESZ FRISSÍTÉS A BLOGON!!!!!

EZEKET A ROVATOKAT FOLYTATOM

WORMS TÉMÁBAN

  • Worms video sorozat: A legelső sorozat a blogon!!! Ezt idén is folytatnám. Bár nem túl sok worms videó, összesen 12 született, ideje lesz már gyarapítani!
  • Féreg viccek: Nyilvánvaló, hogy ez a sorozat folytatódni fog. Kell egy ilyen vicc rovat is!
  • Worms Képregény Sorozat: Ezzel a rovattal már voltak problémáim, többször be akartam fejezni, de mégis adtam neki egy utolsó sanszot, hátha jobb ötletem is lesz az egyes sztorikhoz. Ebben az évben még biztos folytatódni fog!
  • Juniorok worms bemutatói: Ez a rovat talán míg a blog létezni fog, mindig meg lesz tartva, hisz bárki készíthet az egyes worms játékokból bemutató videót, ami természetesen e rovatba fog kerülni.
  • Wormsklónok: Ebbe a rovatba olyan játékok kerülnek bemutatásra, melyek utánozzák a worms stílusát. Nem kerül beszüntetésre az idén!!!
  • WORMS/KVÍZ: Nem régen kezdte el útját ez a rovat a blogon, melyben 5 kérdést teszek fel bármelyik worms játékból, aki a leggyorsabban válaszol, annak a neve felkerül az adott kérdés alá. Idén biztos, hogy ez marad.
  • Worms: bugkiállítás: Igaz, összesen eddig 1 bug került bemutatásra, még több is van amely szintén bemutatásra kerül ebben a rovatban. Tehát a Worms: bugkiállítás is biztosan folytatódni fog.
  • Worms 2: a kukacok visszatérnek: Egy hiper-szuper nagy írásos bemutató a worms sorozat 2. részéről, viszont technikai problémák miatt régen félbemaradt már, de ígérem nektek: törekszem arra, hogy még az idén kész legyen.

EGYÉB PC JÁTÉK TÉMÁBAN

  • 5 PERC JÁTÉK: Online flash játékok bemutatója, amelyek élvezhetősége és szavatossága túlhaladja az egyszerű flash játékokét.
  • Játékok a Commodore 64-en: Sajnos ez a sorozat is váratott magára a 2010-es évben, most pedig minden valószínűséggel mondhatom, hamarosan jön az első játék melyről írásos tesztet készítek, ez pedig az Aztec Challenge!
  • Játékok ligája: Régen folytattam már ezt a rovatot, mert a poll-r beadta a derekát, de idén egy új szavazáskészítővel újraéled a sorozat.
  • JÁTÉKOS FOGALOMTÁR: Játékokkal kapcsolatosan vannak fogalmak ebben a sorozatban. Hasznos, marad...
  • JátékSPÁJZ: Minden héten tudósítok a megjelenő játékokról a JátékSPÁJZ-ban. Ez  is marad...
  • Mesés pc játékok: Itt csakis mesék útján keletkező játékokról írok teszteket nektek. Marad!
  • Retró Játék Sorozat: Régi klasszikus játékokról készítek teszteket ebben a rovatban! Erre nagy szükségem van.

KONZOL TÉMÁBAN

  • Régi konzolok: A régi generációs konzolokat ebben a rovatban mutatom be, természetesen forrás felhasználásával.
  • ÚJ ROVAT HAMAROSAN PSP-S TÉMÁBAN!

MOBILTELEFONOS JÁTÉKOK TÉMÁJÁBAN

  • Mobil játékok tesztjei: Mobiltelefonos játékokat mutatok be ebben a rovatban.

 


 

MEGSZŰNŐ ROVATOK 2011-BEN

  • Ingyenes worms játékok: Felesleges folytatnom ezt a rovatot, és amúgy is átvette a szerepét a Wormsklónok! Itt elolvashatjátok az első játék elemzését: Ingyenes worms játékok: WORMS caught in the sewers (1)
  • Worms- Heti összefoglaló: Nagyon nagy értelmét ennek a rovatnak sem látom, hiszen valljuk be, ki kíváncsi arra, hogy verjük el egymást wormson Petivel, a másik szerkesztővel:P Itt az első részt olvashatjátok el: Worms- Heti összefoglaló (1)
  • WORMS: PARÓDIA: Júliusban elindult sorozatom első részében a Super Mariót parodizáltam a wormson keresztül. Egy rész született és valószínűleg annyi is marad meg, mert nagyon kevesen nézték meg, és elkapkodott dolog volt ebbe a rovatba belevágni! Itt nézd meg az első részt: Worms Paródia: Super Mario (1)
  • WORMS SHOW: Extrém videókat mutattam volna be a worms sorozatból. Egy rész született meg ebből is, több nem várható.... Íme az első rész: WORMS SHOW (1)
  • HÉTVÉGI PC-KONZOL HÍRADÓ: Friss hírekről informált mindenkit a játékok világából kizárólag hétvégeken (szombat-vasárnap), sajnos összesen csak 6 rész erejéig. Nem találom valamiért a helyét a blogon, ezért befejeztem! Itt elolvashatjátok az egyik részt: HÉTVÉGI PC-KONZOL HÍRADÓ (6)

 


 

Remélem hasznos volt ez a kis információ a rovatokkal kapcsolatosan az idei évre.Találkozunk holnap a Nagy blogpárbajon, ahol eldől, a 20 blog közül melyik lesz az első kieső!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wormspcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr442551985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása