Bloghírek Csuszival! (7) - WORMS - PC játékok magazin

WORMS - PC játékok magazin

A blog létesítésére egy barátom csomó Armageddonos játéka adta az ötletet. A blog lényege? A főbb-főbb téma a Wormssel kapcsolatban lesz, de a blog kitér egyéb játékrovatokra, friss hírekre és videókra is. A blog egyénisége? Rengeteg egyéni rovattal foglalkozom a blogon belül. És ez évről-évre egyre csak bővülni fog. Mivel a blog a magazin megjelölést kapta, ezért úgy kell tekinteni rá mintha egy online újságot olvasnál a játékok és a worms terén, környezetszennyezés és papír nélkül. Ráadásul mindennap. Tartsatok velem mindennap akármilyen hülyeséggel, itt a Worms - PC játékok magazin!-ban. (Ha ti is megakartok osztani valamit: bolong_17@freemail.hu címemre tegyétek meg) A blog kategóriája: Tech-humor

WORMS Chat

AZ ÉN VIDEÓM! (Felhívás)

Sziasztok! Ezúttal a blog videókat is fogad. Tehát ha készítettetek egy játék vagy konzolbemutatót, de nem mertétek bemutatni itt megtehetitek. Ezzel reklámozom a videóitokat. Küldjetek be minél többet az E-mailemre:) Publikálás ha érkezik videó: 20:00

Mobiltelefonos játékok rovata!

Utolsó kommentek

Bloghírek Csuszival! (7)

2011.10.18. 20:52 :: Csuszi kukac

Szevasztok!

Kukacosan bevallom röstellem, hogy az idei évben nem voltam aktív bejegyzésekben, de még mennyire, hogy nem. Összesen egy játéktesztet sikerült megjelentetnem az idei évben, méghozzá a Pasziánsz játékról. A tavalyi 2010-es év kemény munkával telt, emiatt az idén talán megengedhettük magunknak a lustálkodást. A jövő év viszont akkor megint pihenés mentes kell, hogy legyen. 
Idén tőlem már csak egy exkluzív játéktesztet olvashattok a karácsonyi ünnepeken, ezen kívül év végén még lesz egy "Bloghírek Csuszival: Szilveszteri különkiadás" is. Azt ajánlom majd a figyelmetekbe... Jövőre még folytatnám a "Csuszi klasszikus játékai" rovatot, ezen kívül egy saját sorozatot is tervezek indítani. A lényeg, hogy ebben az évben még kétszer fogok itt jelentkezni. A blog hosszú kimaradása után valószínűsíthető, hogy az akkor mindennapos Olvasóink, abban a hitben, hogy már nem is lesz több bejegyzés, már nincsenek meg. Ernő, Peti és én így azon leszünk, hogy őket, és még több olvasót ide csalogassunk. Az oldalon a bejegyzéseket Ernő88 újra átnézi, és az esetleges helyesírási hibákat, nyelvhelyességi hibákat, az összes bejegyzésben javítani fogja, és a külalakot is próbálja szépíteni. A chatfalra, vagy a bejegyzéseknél kommentben várjuk véleményeiteket, ötleteiteket, kritikáitokat. Segítsetek ezáltal ti is a blog szebbé, jobbá tételében, akár a véleményeitekkel is. Mi szerkesztők arra törekszünk, hogy minőségi munkát adjunk ki a kezeink alól. További kellemes időtöltést kívánok nektek az immáron több mint 1.5 éves, WORMS - PC játékok magazinon.

U.I.: Eddigi híreimet most már az oldaldobozoknál is megtekinthetitek, a WORMSOS ROVAT-okon belül.

Csuszi, a blog kukaca 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wormspcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr513312842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása