Mától újra frissül az oldal! - WORMS - PC játékok magazin

WORMS - PC játékok magazin

A blog létesítésére egy barátom csomó Armageddonos játéka adta az ötletet. A blog lényege? A főbb-főbb téma a Wormssel kapcsolatban lesz, de a blog kitér egyéb játékrovatokra, friss hírekre és videókra is. A blog egyénisége? Rengeteg egyéni rovattal foglalkozom a blogon belül. És ez évről-évre egyre csak bővülni fog. Mivel a blog a magazin megjelölést kapta, ezért úgy kell tekinteni rá mintha egy online újságot olvasnál a játékok és a worms terén, környezetszennyezés és papír nélkül. Ráadásul mindennap. Tartsatok velem mindennap akármilyen hülyeséggel, itt a Worms - PC játékok magazin!-ban. (Ha ti is megakartok osztani valamit: bolong_17@freemail.hu címemre tegyétek meg) A blog kategóriája: Tech-humor

WORMS Chat

AZ ÉN VIDEÓM! (Felhívás)

Sziasztok! Ezúttal a blog videókat is fogad. Tehát ha készítettetek egy játék vagy konzolbemutatót, de nem mertétek bemutatni itt megtehetitek. Ezzel reklámozom a videóitokat. Küldjetek be minél többet az E-mailemre:) Publikálás ha érkezik videó: 20:00

Mobiltelefonos játékok rovata!

Utolsó kommentek

Mától újra frissül az oldal!

2012.06.25. 01:08 :: Ernő88

Üdvözlök mindenkit!

Kisebb, nagyobb kihagyás után ma estétől újabb "kukacos" bejegyzések várhatók. Az oka a kihagyásnak, hogy külföldön tartózkodtam közel másfél hónapig, és nem igazán voltam olyan helyzetben, hogy bejegyzéseket tudjak írni, most viszont itt a nyár és remélhetőleg életet tudok még lehelni a Worms blogba. Úgyhogy a foci EB mellett ha lehet olvasgassatok is minket.

(Közben azért a szerkesztőtársammal szoktunk Armázni is, és hadd mondjam el, előszeretettel szorongatom meg a csapatait :D )

A két szerkesztő kukacos: Scpeti és Ernő88

Következő bejegyzés: Ha a kukacok focizni tudnának... (1. rész)

worms_armageddon.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wormspcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr534609114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása