Théo's blog: Armageddon kupa - WORMS - PC játékok magazin

WORMS - PC játékok magazin

A blog létesítésére egy barátom csomó Armageddonos játéka adta az ötletet. A blog lényege? A főbb-főbb téma a Wormssel kapcsolatban lesz, de a blog kitér egyéb játékrovatokra, friss hírekre és videókra is. A blog egyénisége? Rengeteg egyéni rovattal foglalkozom a blogon belül. És ez évről-évre egyre csak bővülni fog. Mivel a blog a magazin megjelölést kapta, ezért úgy kell tekinteni rá mintha egy online újságot olvasnál a játékok és a worms terén, környezetszennyezés és papír nélkül. Ráadásul mindennap. Tartsatok velem mindennap akármilyen hülyeséggel, itt a Worms - PC játékok magazin!-ban. (Ha ti is megakartok osztani valamit: bolong_17@freemail.hu címemre tegyétek meg) A blog kategóriája: Tech-humor

WORMS Chat

AZ ÉN VIDEÓM! (Felhívás)

Sziasztok! Ezúttal a blog videókat is fogad. Tehát ha készítettetek egy játék vagy konzolbemutatót, de nem mertétek bemutatni itt megtehetitek. Ezzel reklámozom a videóitokat. Küldjetek be minél többet az E-mailemre:) Publikálás ha érkezik videó: 20:00

Mobiltelefonos játékok rovata!

Utolsó kommentek

Théo's blog: Armageddon kupa

2011.12.08. 20:22 :: Ernő88

Sajnos ismét állt egy rövid időre a blog, ugyanis vizsgaidőszak van -igen, decemberben :D- és hát rákényszeredtem a tanulásra. És ugyebár több dologra koncentrálni meg nem igazán tudok fene vigye el. Most hogy az írásbelivel végeztem, új bejegyzés következik, aminek inkább Théo áll a középpontban, és versenye, az Armageddon kupa. A részleteket olvashatjátok tőle:

THEO'S BLOG

"A Theo’s Blog első Worms bajnoksága indul el ma, illetve a hozzá tartozó nevezés! Mik a feltételek? Szerezd be a Worms Armageddont, illetve az aktuális patchet (ehhez lejjebb adok némi segítséget), majd készíts magadnak egy csapatot (maximális létszámmal, ahány Kukacot el lehet nevezni) és küldd el a nevezésed a theoblog@freemail.hu e-mail címre.A nevezés December 19-ig tart. A nevezésben ennek kell szerepelnie:
- Neved/Nickneved (opcionális… példaként én nevezhetek Szikra Balázs vagy Théo néven is)
- Egy MSN cím, amin elérhető vagy (skype címet küldhetsz, de az msn lenne a lényeg)
- Időpontok, amikor legtöbbe elérhető vagy gépközelben.

A bajnoksággal kapcsolatos tudnivalókat a THB Játékok menüpont alatt elérhetitek. 

A játék menetéről készülő videót illetve a fontos letöltéseket a cikkben, a „tovább” gombra kattintva éritek el!"

A játék beszerzésére alkalmas torrent (küldhettek még kommentben ilyen elérhetőségeket): ITT!
 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wormspcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr793449025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2011.12.08. 21:16:41

ha változna valami, akkor ebben a bejegyzsében találjátok az infókat:
theosblog.blog.hu/2011/11/29/armageddon_kupa

és még1x köszönöm Ernő :)

scpeti79 · http://scpeti.x3.hu/ 2011.12.12. 20:04:58

Kollégák!

Csapataim készen állnak a viharra. :D
süti beállítások módosítása