Worms Armageddon - A wormnet bemutatása - WORMS - PC játékok magazin

WORMS - PC játékok magazin

A blog létesítésére egy barátom csomó Armageddonos játéka adta az ötletet. A blog lényege? A főbb-főbb téma a Wormssel kapcsolatban lesz, de a blog kitér egyéb játékrovatokra, friss hírekre és videókra is. A blog egyénisége? Rengeteg egyéni rovattal foglalkozom a blogon belül. És ez évről-évre egyre csak bővülni fog. Mivel a blog a magazin megjelölést kapta, ezért úgy kell tekinteni rá mintha egy online újságot olvasnál a játékok és a worms terén, környezetszennyezés és papír nélkül. Ráadásul mindennap. Tartsatok velem mindennap akármilyen hülyeséggel, itt a Worms - PC játékok magazin!-ban. (Ha ti is megakartok osztani valamit: bolong_17@freemail.hu címemre tegyétek meg) A blog kategóriája: Tech-humor

WORMS Chat

AZ ÉN VIDEÓM! (Felhívás)

Sziasztok! Ezúttal a blog videókat is fogad. Tehát ha készítettetek egy játék vagy konzolbemutatót, de nem mertétek bemutatni itt megtehetitek. Ezzel reklámozom a videóitokat. Küldjetek be minél többet az E-mailemre:) Publikálás ha érkezik videó: 20:00

Mobiltelefonos játékok rovata!

Utolsó kommentek

Worms Armageddon - A wormnet bemutatása

2012.03.18. 20:00 :: Ernő88

Sziasztok!

A Worms játékokban van egy hely, ahol hús-vér emberekkel szemben próbálhatjuk meg tudásunkat, ez pedig a wormnet. Most a Worms Armageddon wormnetjéről beszélnék kicsit. Nem nehéz megtalálni a főmenün belül, tehát mindenki könnyen bejuthat a várakozó oldalra, ahol megpillanthatja a jelenleg játékban lévő játékosokat és, hogy kik milyen játékot hosztoltak. Ha worms-el játszom, akkor általában interneten teszem, ugyanis érdekel, hogy más milyen szinten van hozzám képest, és egyszerűen csak a mulatság kedvéért is. Van barátságos- és ahogy szokott ez a mai világban lenni, van sok ellenszenves játékos is, aki másokat lebénáz és nem érdekli semmi a győzelmén kívül. Az ilyen játékosokkal nem érdemes semmit sem kezdeni. 
Szóval ha már a netes játékkal akarunk barátkozni és magával a játékkal, azért érdemes egy magyar (vagy olyat akivel megértjük egymást) kollégát keresni, aki beavat minket a kulisszatitkokba, és megmutatja a worms apró fortélyait. Tehát, hogy segítsen minket a játékban. Anno 2009-ben mikor elkezdtem, nekem sem ment minden tökéletesen. Azóta sokat tanultam a játékról. Olyanoktól, akiket a wormneten ismertem meg. Azóta nagyon sok barátom lett és szívesen játszom velük, ha éppen kedvük van hozzá. Szóval megéri játszani ezzel a játékkal, ügyességünket igazán próbára teszi.  Ha esetleg kedvet kaptatok hozzá, nyugodtan írjatok az E-mail címemre vagy egyszerűen csak kommentáljatok ezen bejegyzés alá.

Üdvözlettel a bloggazda: Ernő88

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wormspcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr874322886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása