A WORMS ára - WORMS - PC játékok magazin

WORMS - PC játékok magazin

A blog létesítésére egy barátom csomó Armageddonos játéka adta az ötletet. A blog lényege? A főbb-főbb téma a Wormssel kapcsolatban lesz, de a blog kitér egyéb játékrovatokra, friss hírekre és videókra is. A blog egyénisége? Rengeteg egyéni rovattal foglalkozom a blogon belül. És ez évről-évre egyre csak bővülni fog. Mivel a blog a magazin megjelölést kapta, ezért úgy kell tekinteni rá mintha egy online újságot olvasnál a játékok és a worms terén, környezetszennyezés és papír nélkül. Ráadásul mindennap. Tartsatok velem mindennap akármilyen hülyeséggel, itt a Worms - PC játékok magazin!-ban. (Ha ti is megakartok osztani valamit: bolong_17@freemail.hu címemre tegyétek meg) A blog kategóriája: Tech-humor

WORMS Chat

AZ ÉN VIDEÓM! (Felhívás)

Sziasztok! Ezúttal a blog videókat is fogad. Tehát ha készítettetek egy játék vagy konzolbemutatót, de nem mertétek bemutatni itt megtehetitek. Ezzel reklámozom a videóitokat. Küldjetek be minél többet az E-mailemre:) Publikálás ha érkezik videó: 20:00

Mobiltelefonos játékok rovata!

Utolsó kommentek

A WORMS ára

2010.03.11. 12:56 :: Ernő88

Útmutató a WORMS ára bejegyzéshez...vagy inkább mondjuk ELŐSZÓ-nak!:D

Oké, oké emberek azt mindenki tudja, hogy jó játszani a wormssel, na de ez mibe kerűl nekünk? Aki esetleg egy sorozattal büszkélkedik annak ezen már nem kell törnie a fejét, és annak se aki letölti. Nos én javaslom, hogy ezzel a sorozattal kivételezzetek (NEM,NEM reklámozok, hanem tényeket közlök!) és ha tehetitek vásároljátok meg. Ahogy én tettem na meg Peti a kedvenceinkkel:) Szóval a most következő árakhoz kommentárt nem akarok tenni, mindenki ítélkezzen felettük, hogy megéri avagy mégse!! Természetesen üzletet is közlök melléjük...de komolyan milyen hülyeség lenne ha nem...na mindegy!:D
A most következő kis lista a mai napon íródott, a mostani árak alapján, előre is elnézést kérek, ha netalántán holnap pont változna valamelyiknél.
A lista keresgetés, utánajárás alapján készűlt. Elképzelhető, sőt biztos is, hogy az összes üzletet nem közlöm, de ... inkább nézzétek, nem rizsázok nézzétek!:

                         Hol érdemes keresgélni és mennyiért kaphatunk kukacokat?

                                                       PC
         
Üzlet                            Sorozat                               Játék,+ár
576 Kbyte üzletekben           Legjobb Választás         Worms Forts: Under Siege :2499Ft
576 Kbyte üzletekben           Legjobb Választás         Worms 4: Mayhem         :
2249Ft

CD Galaxis                          Legjobb Választás         Worms 4: Mayhem         :990Ft (márc 12-ig tartó kedvezmény)
CD Galaxis                          Legjobb Választás         Worms Forts: Under Siege:
2490Ft

                                                                         (Bolti ár) Netes rendelés: 2240Ft
Media Markt                       Legjobb Választás          Worms 4 Mayhem: (Nem ismert ár!)
                                       (Triplacsomagban!)
Media Markt                       Legjobb Választás          Worms 4: (Nem ismert!)

 

Nos rövid kis listám ennyi is lenne, de aki ennél többet tud az közölje velem:D Hátha sikerül kiválasztanotok a legjobbat. Sok helyen nem is közlik mennyibe kerűl, (M M honlapján pölö) de aki pontos információkat tud az levélbe megírhatja, vagy komment-ben írja le:)Ja és a Worms 1-et kipróbálás gyanánt bátran tölthetitek, hiszen -hangsúlyozom: INGYENES!!!!!

                                                Közelgő bejegyzések napjai, címei

Holnapi menü: " Worms 1 in 1995: Extra" (1)-címmel
2010. március 15: "Worms 2: A kukacok visszatérnek (1)"- címmel.
2010. március 19: "Féreg viccek: Az első vicc (1)"- címmel.

Újdonságok

Jobb oldalon megjelent a "Blogunk rövidhírei" kis dobozka amiben mindig közölve lesz egy-két vagy több érdekesség!
 


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wormspcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr901831145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása