Ingyenes worms játékok: Caught in the sewers-level 2 (2) - WORMS - PC játékok magazin

WORMS - PC játékok magazin

A blog létesítésére egy barátom csomó Armageddonos játéka adta az ötletet. A blog lényege? A főbb-főbb téma a Wormssel kapcsolatban lesz, de a blog kitér egyéb játékrovatokra, friss hírekre és videókra is. A blog egyénisége? Rengeteg egyéni rovattal foglalkozom a blogon belül. És ez évről-évre egyre csak bővülni fog. Mivel a blog a magazin megjelölést kapta, ezért úgy kell tekinteni rá mintha egy online újságot olvasnál a játékok és a worms terén, környezetszennyezés és papír nélkül. Ráadásul mindennap. Tartsatok velem mindennap akármilyen hülyeséggel, itt a Worms - PC játékok magazin!-ban. (Ha ti is megakartok osztani valamit: bolong_17@freemail.hu címemre tegyétek meg) A blog kategóriája: Tech-humor

WORMS Chat

AZ ÉN VIDEÓM! (Felhívás)

Sziasztok! Ezúttal a blog videókat is fogad. Tehát ha készítettetek egy játék vagy konzolbemutatót, de nem mertétek bemutatni itt megtehetitek. Ezzel reklámozom a videóitokat. Küldjetek be minél többet az E-mailemre:) Publikálás ha érkezik videó: 20:00

Mobiltelefonos játékok rovata!

Utolsó kommentek

Ingyenes worms játékok: Caught in the sewers-level 2 (2)

2010.03.23. 12:35 :: Ernő88

Caught in the sewers-level 2

Jajj te jó ég...mivel találkoztam már megint mit gondoltok? Hát ennek a drága caught játéknak a folytatásával! (Előző rész bemutatása) Fogom a fejem mondom mi lesz még itt? Hát olvassátok a tesztem...

Első benyomások: " Te jó ég 2. rész is van?" aztán "Kukac gázmaszkban"?
Második benyomások: Nem voltak!

Hogyan kezdjünk el játszani vele?: Ha ott vagytok a játék főmenüjében, ott van egy HELP felirat, na oda "katincsatok" és bejön, hogy mi az irányítása a játékunknak. Nem sokban tér el az előző résztől! Aki nagyon ért az angolhoz, az elolvashatja a "játék céljait is".
Aztán meglátom a "return to Main Menu-t" és vissza megyek a menübe, megnézni mi van még. De mivel, úgy tűnik memóriahiányban szenvedek visszatérve alaposan csodálkozni kezdek, mikor csak a "Play" gombot látom meg. Semmi options, semmi grafika állítás? Semmi felbontás? Aztán egy hang valahonnan odasúgja: "Minek az, egy flash játékhoz?"
Magamban nyugtázom: Igaza van!

     

 

 

 

 

 

A PLAY lenyomása után: Na mondom (egy óra szemezgetéssel a play után) azt mondom merjünk belevágni, játszunk is vele! Egy életem, egy halálom annyira rossz nem lehet...
Megnyomom a playt... Hoppá mivel találkozok!

Kukac választás: Csudálkoztam is nagyot, hogy ebben a részben ilyen is van... de mondom ok. Nézzük meg milyen kukacok vannak?
Van: Sima kukac, Van bekarikázott szemű, Van cilinderes, Gázmaszkos, FBI szemüveges (Mondom jó ég ilyen hosszú a játék, hogy megéri ennyi öltöztetést betenni), meg volt még valami sisakos, meg valami eltakart fejű, meg ilyen egyiptomi sisakos, meg valami páncélsisakos vagy mifenés. Ennyi is lenne! HUHHH! Én kiválasztom a páncélosat. Lenyomom a play gombot!

 

 

 

 

A PLAY lenyomása után (csapó 2):  Na mondom csak nem még fegyvert is kell ebbe a minijátékba választanunk? Nem... Valami kis története van a játéknak, azt az angoltudósok!!! szépen elolvassák, én csak hébe-hóba értem meg. Óóóóh a történet átugrása közben megjelenik egy "Mac Gun" is.. Kérdem magamba: Pisztolyunk már nem is lesz? Aztán egy pályán találjuk magunkat.

 

 

 

 

A Játékmenet: Itt vagyunk a pályán... Körbenézek mifenék vannak itt. Ajjaj! Balra tekintek és a csuda enné meg a játék időre megy!!!!! Aztán életünk is van. Valami kardnak a helyét is látom, aztán kiírja a képernyő.. GAME OVER! Mi a szar? Aztán jut eszembe időre megy a játék.

 


 

 

 

 

 

A pályán mozogván: Ugye a pályán, mindig balról, jobbra mozogva érhetjük el majdan a célunkat, és az ellenségeinket is. Vannak zombik és pókok is. Utunk során más fegyvereket is kapunk. Példáúl elérjük a nagy kardooot is. Annyira nagy, hogy alig használtam:D Az előző részben nagyobb hasznát vettem!

Szavatosság, értékelés, és egyéb dolgok:  Most kérem szépen, csupán flash játékról van szó, ne várjunk egy Mayhem, COD, és egyéb játékhoz hasonló teljesítményt. Ellehet egyszer szórakozni vele, aztán megyünk Worms Armázni:D Egyszeri átvitelre épp elég, sokkal jobb mint az előző rész, és itt már időre is kell menni... (Mellesleg a nyomorúlt pókok állandóan kinyírtak!)

És ahol játszhattok vele: Worms Caught in the sewers-level 2!

Megjegyzés: kikészített ez a játék!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wormspcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr441862169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mayhem 2010.03.24. 17:25:23

Sziasztok!Szerintem ez a játék nagyon könnyű. Bár csak akkor az ha kitalálod hogy mi a logikája hogy könnyen megcsináld!

Ernő88 · http://varazslatosmesefilmek.blog.hu 2010.03.25. 00:21:25

@mayhem: Na hello:) Persze hogy könnyű! 2-3 próbálkozás után, már végig is vihető az egész játék. De azt mondom ez is valami:D Flash játékról van szó, ne várjunk sokat:)
süti beállítások módosítása