Előző szavazás eredményei!+ látogatottság elemzése! - WORMS - PC játékok magazin

WORMS - PC játékok magazin

A blog létesítésére egy barátom csomó Armageddonos játéka adta az ötletet. A blog lényege? A főbb-főbb téma a Wormssel kapcsolatban lesz, de a blog kitér egyéb játékrovatokra, friss hírekre és videókra is. A blog egyénisége? Rengeteg egyéni rovattal foglalkozom a blogon belül. És ez évről-évre egyre csak bővülni fog. Mivel a blog a magazin megjelölést kapta, ezért úgy kell tekinteni rá mintha egy online újságot olvasnál a játékok és a worms terén, környezetszennyezés és papír nélkül. Ráadásul mindennap. Tartsatok velem mindennap akármilyen hülyeséggel, itt a Worms - PC játékok magazin!-ban. (Ha ti is megakartok osztani valamit: bolong_17@freemail.hu címemre tegyétek meg) A blog kategóriája: Tech-humor

WORMS Chat

AZ ÉN VIDEÓM! (Felhívás)

Sziasztok! Ezúttal a blog videókat is fogad. Tehát ha készítettetek egy játék vagy konzolbemutatót, de nem mertétek bemutatni itt megtehetitek. Ezzel reklámozom a videóitokat. Küldjetek be minél többet az E-mailemre:) Publikálás ha érkezik videó: 20:00

Mobiltelefonos játékok rovata!

Utolsó kommentek

Előző szavazás eredményei!+ látogatottság elemzése!

2010.03.28. 17:40 :: Ernő88

Az első szavazás kérdése az volt, hogy: Melyik sorozat a kedvenced?

Ebből:

Worms Képregény Sorozat: 3 ember szavazott!
Ingyenes worms játékok bemutatója: 2 ember szavazott!
Worms 1 in 1995: 1 ember...
Féreg viccek: 1 ember...
Worms 2: A kukacok visszatérnek: 1 ember...
Worms Video Sorozat: 0 ember...
Egyik sem: 0 ember szavazott!

Emberek!!! Köszönöm ennek a pár embernek a szavazását, bár ebből nagyon nem derűl ki, hogy kinek mi a kedvence, de úgy gondoltam 9 nap után leveszem ezt a szavazást, és újat teszek ki, hiszen azt veszem észre, hogy még mindig nagyon sok új olvasom van, mint visszajáró olvasóm, ezért úgy döntöttem ezt a kérdést, később fogom újra kitenni.

Látogatottságom!

Kérem szépen, a látogatottsága kis blogunknak igen magas!!!! Nem számítottam, hogy ennyire magas nézőseregem lesz. Örülök, a folyamatos visszalátogatóknak is, hiszen megéri mindennap látogatni, mert az oldal (szombat-vasárnap) kivételével mindennap frissűl! Avagy nem is héékás... Vasárnap is frissűl, hiszen a FAQ sorozat, csakis vasárnaponként kerűl a terítékemre.
A blogunk, elsősorban a Worms játékokat helyezi előtérbe, de időnként teszek be, egyéb pc játékokról is teszteket. Csakis olyan játékokról fogok teszteket írni, amivel már én is játszottam. Lényeges, hogy ezentúl a teszteket képekkel fogom dísziteni és csakis a saját kútfejemből fogom írni őket. A tesztekben az esetleges hibákat, véleményeket közölni nyugodtan lehet. És megnyugvásom az is, hogy kritika eddig nem érte az oldalt:)
HISZEN ÉN ÉS PETI, MINŐSÉGI OLDALT AKARUNK NEKTEK (JÁTÉKKEDVELŐKNEK) ADNI!

Üdvözlettel a 2 író: Kulcsár Ernő és Schillinger Péter!
 

 


 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wormspcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr491875308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2010.03.30. 20:05:47

gratulálok a fejlődéshez! hajrá srácok és jöv héten kaptok új videót is :)

Ernő88 · http://varazslatosmesefilmek.blog.hu 2010.03.31. 02:10:12

@Je m'appelle Théo: Jaaaj köszi Théó, próbálunk fejlődni, a videót meg nagyon várjuk:)
süti beállítások módosítása