Új játékbemutató sorozat! 5 perc játék: Dock it (1) - WORMS - PC játékok magazin

WORMS - PC játékok magazin

A blog létesítésére egy barátom csomó Armageddonos játéka adta az ötletet. A blog lényege? A főbb-főbb téma a Wormssel kapcsolatban lesz, de a blog kitér egyéb játékrovatokra, friss hírekre és videókra is. A blog egyénisége? Rengeteg egyéni rovattal foglalkozom a blogon belül. És ez évről-évre egyre csak bővülni fog. Mivel a blog a magazin megjelölést kapta, ezért úgy kell tekinteni rá mintha egy online újságot olvasnál a játékok és a worms terén, környezetszennyezés és papír nélkül. Ráadásul mindennap. Tartsatok velem mindennap akármilyen hülyeséggel, itt a Worms - PC játékok magazin!-ban. (Ha ti is megakartok osztani valamit: bolong_17@freemail.hu címemre tegyétek meg) A blog kategóriája: Tech-humor

WORMS Chat

AZ ÉN VIDEÓM! (Felhívás)

Sziasztok! Ezúttal a blog videókat is fogad. Tehát ha készítettetek egy játék vagy konzolbemutatót, de nem mertétek bemutatni itt megtehetitek. Ezzel reklámozom a videóitokat. Küldjetek be minél többet az E-mailemre:) Publikálás ha érkezik videó: 20:00

Mobiltelefonos játékok rovata!

Utolsó kommentek

Új játékbemutató sorozat! 5 perc játék: Dock it (1)

2010.05.10. 15:54 :: Ernő88

Üdvözlet az olvasóimnak, nemolvasóimnak, humoristáknak és pár perces játékok kedvelőinek!

Új sorozatom elárultam előző bejegyzésembe miről szól! Vakarom a fejem, de igazam van és valóban tájékoztattam mindenkit efelől. Sok helyen hallottam azt, hogy: " Bárcsak lenne valami elfoglaltságom, míg letelik 10-15 perc..."! Vagy:

"De utálom a játékokat, de valami kis rövidebb játékkal szívesen játszanék"! Satöbbi...

Van orvosság nekik is! Itt minden olyanfajta játékkal fogok foglalkozni, amit elég pár percig nyestelni, és máris sikerélményt könyvelhetünk el:) A játékokat magam is kipróbáltam... és magam fogom értékelni. Itt van első játékom a :

DOCK IT Minijáték!

Besorolás: Kaland
Ajánlom: Inkább fiatalabb gyerekeknek, és ????Felnőtteknek????

Érzitek biztos ezt a tömény sószagot? Azon túl, hogy előttem van egy kis tengerisóval megszórt sültkrumpli, egészen másról beszélek. Van nekem egy játék, inkább a fiatalabbaknak, nem tagadom, de nekik elég jó kis ügyességi játék lesz a következő. Felnőttek is kipróbálhatják. Na most ebben a játékban beöltözünk hajóskapitánynak, és egy igazi hajót vezethetünk. Meg van adva, melyik Dock-ra kell állni a hajóval, és nekünk oda kell kormányozni a hajót.

Na igen ám, de később egyre nehezebb dolgom volt, és lesz nektek is, mivel ahogy magasabb szinten haladunk feljebb, annál több akadályon kell végigkuszálódnunk. A 3. pályáig jutottam, de aztán az ideg evett meg. Úgyhogy későbbre hagyom a folytatást. Elég egyszerű játék. Irányítás a nyílbillentyűkkel történik. És jónak bizonyul akkor, ha mondjuk suliban 2 óra közötti szünet zajlik. Na és persze temérdek kitüntetést is kaphatunk.
Jó szórakozást kíván: Ernő88

Megjegyzés: A képre kattintsatok, ne az írásra!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wormspcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr121990013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása