1.NYEREMÉNYJÁTÉK: Kihírdetés - WORMS - PC játékok magazin

WORMS - PC játékok magazin

A blog létesítésére egy barátom csomó Armageddonos játéka adta az ötletet. A blog lényege? A főbb-főbb téma a Wormssel kapcsolatban lesz, de a blog kitér egyéb játékrovatokra, friss hírekre és videókra is. A blog egyénisége? Rengeteg egyéni rovattal foglalkozom a blogon belül. És ez évről-évre egyre csak bővülni fog. Mivel a blog a magazin megjelölést kapta, ezért úgy kell tekinteni rá mintha egy online újságot olvasnál a játékok és a worms terén, környezetszennyezés és papír nélkül. Ráadásul mindennap. Tartsatok velem mindennap akármilyen hülyeséggel, itt a Worms - PC játékok magazin!-ban. (Ha ti is megakartok osztani valamit: bolong_17@freemail.hu címemre tegyétek meg) A blog kategóriája: Tech-humor

WORMS Chat

AZ ÉN VIDEÓM! (Felhívás)

Sziasztok! Ezúttal a blog videókat is fogad. Tehát ha készítettetek egy játék vagy konzolbemutatót, de nem mertétek bemutatni itt megtehetitek. Ezzel reklámozom a videóitokat. Küldjetek be minél többet az E-mailemre:) Publikálás ha érkezik videó: 20:00

Mobiltelefonos játékok rovata!

Utolsó kommentek

1.NYEREMÉNYJÁTÉK: Kihírdetés

2010.06.02. 10:34 :: Ernő88

Na hellosztok!

Döntöttem...kész! Íme! A nyereményjáték most indult el. Vagyis mostanra tartogattam.  Néztek mi? És elég könnyen lehet nyerni, nem kell géniusznak lenned! Na figyuzzátok a tudnivalókat...

http://cojobo.bonn.de/~g_denhof/Wallpapers-Dateien/worms1_1024.jpg

 

TUDNIVALÓK

 


1. Kik játszhatnak?


Mindenki. Fiúk, lányok, új látogatók, régi olvasóim. Az sem számít hány éves vagy. Az sem lényeges honnan játszol. Magyarország, Románia, Ausztria...bárhol, ha téged sorsolunk ki (ami egy sapkából és a kezünkből fog állni) oda is megy az ajándékunk.

2. Hogy válaszolhatok?

 Csakis Emailen a helyes megfejtés leírásával!!!!

  • Emailen elküldhetitek a választ. Emailben  leírjátok a helyes választ az MSN-eteket, felveszlek és persze elmondom a tudnivalókat. Emailben ez legyen:

Válasz: xxx
MSN: kispista@hotmail.com <--példa
Emaileket a (bolong_17@freemail.hu) írjatok. Téma legyen "Nyereményjáték" !

3. Sorsolás ideje, történése

A nyereményjáték kezdete: 2010. június 2
Befejezése: 2010. június 16
éjfél
Sorsolás: 2010. június 17 20:00

Sorsolása úgy történik, hogy mindenkit felírok egy becenévvel amit megadtok vagy nevet egy cetlire, és június 16-án egy sapkából kihúzok 3-at. Csalás nem történhet!!!!! Ezután konzultálok az illetékes nyertesekkel, és eldöntik melyik játék kell nekik.

4. Nyereményetek átvétele

A postás bácsi segítségével fog történni. A sorsolás után megadjátok lakcímeteket és készen fogjuk küldeni!

KÉRDÉS

Na de mi a kérdés? Kérdés nélkül elég nehéz válaszolni valamire is. Na akkor nagy olvasóim biztos olvasták a "Worms 1 in 1995"  cikksorozat részeit itt a blogon, vagy az www.xmagazin.hu weboldalán. Ehhez kapcsolódóan lesz a kérdés. De talán még fejből is tudja valaki. Íme a kérdés:

  • KÉRDÉS: Mikor jelent meg a "Worms 1" című játék? (Évszám kell csak)

Talán nem is bonyolult kérdést kaptatok. Próbáljátok megfejteni. De nagy segítségetek lehet a (Worms 1 in 1995) cikkem.


 NYEREMÉNYEK

3 FÉLE NYEREMÉNY LESZ. Ebből adódóan nyertes is 3 lesz. 3 eredeti PC játékot fogok kioasztani. Nektek csak válaszolni kell  emailen. Semmibe nem kerül a postaköltséget is mi álljuk. Hihi! A 3 nyertes maga dönti el melyik játékot választja. Ha úgy alakulna, hogy mindenki ugyanazt szeretné, akkor azt sorsolással döntöm el.

Nyereményeim:

  1. Need for Speed Underground című pc játék

  2. TERMINATOR 3 című pc játék

  3. Alien Anarchy című pc játék!

Ha netalántán még eszembe jut valami szólok, vagy ha nektek eszetekbe jut még kérdés nyugodtan tegyétek fel nekem külön kommentként. Chatfalat ha lehet a Nyereményjáték miatt mellőzzük!

Kommentelhettek is, a nyereményjátékkal kapcsolatban! Ebben az esetben mondjátok el véleményeteket nyugodtan vagy észrevételeiteket. Kommentben ne írjátok le a helyes választ!!!!
 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wormspcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr62050216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2010.06.09. 19:32:55

Szia Ernő! AJánlom nézd meg a blogomat...az utolsó poszt remélem tetszeni fog :)

Ernő88 · http://varazslatosmesefilmek.blog.hu 2010.06.09. 19:59:07

@Je m'appelle Théo:Rendben:) Szinte repülök is a blogodra:P Tegnap éjfél körül jártam ott, nézegettem régi bejegyzéseidet:)
süti beállítások módosítása