Játékok a telefonunkra: Ridge Racer-DRIFT (5) - WORMS - PC játékok magazin

WORMS - PC játékok magazin

A blog létesítésére egy barátom csomó Armageddonos játéka adta az ötletet. A blog lényege? A főbb-főbb téma a Wormssel kapcsolatban lesz, de a blog kitér egyéb játékrovatokra, friss hírekre és videókra is. A blog egyénisége? Rengeteg egyéni rovattal foglalkozom a blogon belül. És ez évről-évre egyre csak bővülni fog. Mivel a blog a magazin megjelölést kapta, ezért úgy kell tekinteni rá mintha egy online újságot olvasnál a játékok és a worms terén, környezetszennyezés és papír nélkül. Ráadásul mindennap. Tartsatok velem mindennap akármilyen hülyeséggel, itt a Worms - PC játékok magazin!-ban. (Ha ti is megakartok osztani valamit: bolong_17@freemail.hu címemre tegyétek meg) A blog kategóriája: Tech-humor

WORMS Chat

AZ ÉN VIDEÓM! (Felhívás)

Sziasztok! Ezúttal a blog videókat is fogad. Tehát ha készítettetek egy játék vagy konzolbemutatót, de nem mertétek bemutatni itt megtehetitek. Ezzel reklámozom a videóitokat. Küldjetek be minél többet az E-mailemre:) Publikálás ha érkezik videó: 20:00

Mobiltelefonos játékok rovata!

Utolsó kommentek

Játékok a telefonunkra: Ridge Racer-DRIFT (5)

2010.06.23. 15:16 :: Ernő88

Üdvözlöm a mobiltelefonhasználókat, és a nem csak telefonálásra használt mobiltelefonnal rendelkező egyéneket és csak úgy a játékosokat!

Ezt a fenti pár sort mire kitaláltam több időbe került, mint az egész bejegyzés megírása! Na de lépjünk is tovább! A telefon menüjébe a játékok feliratra rákattintva az újjammal(Ma formában vagyok privátdumákra értve) azt találom a mai mobiljátékok terítékén, hogy versenyzős játékot kell hogy bemutassak! És lám a mai játék egy ínyencségnek számít:

Ridge Racer-Drift!
 

Nem tévedés emberek, ez a mai bemutatott játék!

http://mobile360.org/wp-content/uploads/2010/02/Ridge-Racer-Drift.jpg

Az én verzióm merőben eltérhet a másétól, hiszen van annyi verziója mint a nyű! Ráadásul hozzáteszem kipróbálva a Samsung J700-as mobilomon lett, tehát egyesek magasabb és jobb teljesítményben is játszhatnak vele. Feltéve ha valakinek csúcsmobilja van.

Na de hagyjuk a rizsát térjünk át a játékra! Már most meg kell említenem, hogy a játék az iszonyatnál és a gyatránál és ezek összekombinálásával (lásd. iszonyat gyatra) is rövidebb!!!! Egy este alatt átvittem és mérgelődtem hogy "na ne ennyi?" pedig még most jöttem bele! A telefont már nem vágtam széjjel egy játék miatt, de mérgelődtem és füstölögtem, hogy ilyen rövid a játék. De akkor miért jó a játék mégis?

 


Nos a játék jó, mert ha unatkozol foghúzásra várva a fogorvosi rendelőben, és még az utolsó napodon egy jót akarsz játszani, akkor előveszed és nyomsz még egy Ridge Racer-Driftet a mobilodon. Ugyanakkor jó, mert ha gépezni nem szeretsz, de szeretnéd valamivel elütni az időd, ez a játék pont tökéletes a te kisebb igényű játszadozásaidra is.

SINGLE RACE OPCIÓ

"Nincs játék single race nélkül"- tartja a szólás-mondás, közben utánanézek a szólások és közmondások nagy könyvében, hogy tényleg van e ilyen szólás-mondás. A lényeg hogy kiválasztjuk a pályát és kocsit és már roboghatunk a versenyen. Na igen ám, csakhogy nagyon kevés kocsi és verseny érhető el, egészen pontosan 3-3 így nagy választékunk nincs. A csalódásunkat a minimálisabbnál is minimálisan csak az tudja feloldani, hogy a kocsik színét lehet változtatni! (A pályák színét nem!!! :D)

http://2.bp.blogspot.com/_wa6zL1GRiOs/S2dOUzpFTbI/AAAAAAAAESc/flcOM0eqUgU/s1600/Ridge+Racer+Drift+1.jpg

GRAND PRIX MÓD

Aki azt hiszi hogy a Grand Prix mód több játékhosszt ígér, mint egy PC-s játékok valamelyike, az nagyon fog csalódni, hiszen ahogy mondtam nagyon rövid lett a karrier mód! 5 verseny van csak, ezeken belül lehet 2 versenypálya is, és a versenyt csak akkor teljesíted ha mind a 2 pályát lezavartad...és...ennyi! Kész is!!! Nem túlzok! Kiválaszthatod ezekre a versenyekre a 3 kocsiból a neked tetszésszerintit, és utána már csak meg kell nyerned a futamot! Aki ügyes 20 perc alatt végigviszi a karriert.

TROPHY ROOM

Aki mindenképp végig akarja vinni a játékot, az a Trófea szobában az összes trófeát fel kell oldania. Többféle trófea van, van amelyik egy hosszú Driftelés árán kaphatunk meg, de van olyan trófea ami csak azután nyílik meg, hogy mennyit játszottál a játékkal, avagy mennyit vezettél! Ez egy kicsit meghosszabbítja a játékot.

Pár gondolat tőlem...

A játék grafikájával amúgy nincsen problematikám. Beállításokban csak egy dolgot lehet beállítani, méghozzá azt, hogy a karriert törlöd és újat kezdessz-e! De a Segítség menüpont a kezdőknek elmagyarázza a dolgokat. (Driftelést stb.) A játék szavatosságával vannak gondjaim csak, minekután kevés pálya,kocsi,verseny áll a rendelkezésre, ezért csak a megszállottak (mint én) fognak hosszú ideig játszani vele!

Ennek ellenére mobilosoknak bátran ajánlom, vagy legalábbis próbálják ki!

Üdv nektek: Ernő88!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wormspcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr122104047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mayhem 2010.06.24. 00:38:41

Nagyon jó játék lehet! De bánom hogy nincs telefonom :S :( .

Ernő88 · http://varazslatosmesefilmek.blog.hu 2010.06.24. 00:53:54

A Ridge Racer egy kiváló játék konzolokra, és megéri vele játszani:)
süti beállítások módosítása