Régi Nintendo játékok egy csokorban - WORMS - PC játékok magazin

WORMS - PC játékok magazin

A blog létesítésére egy barátom csomó Armageddonos játéka adta az ötletet. A blog lényege? A főbb-főbb téma a Wormssel kapcsolatban lesz, de a blog kitér egyéb játékrovatokra, friss hírekre és videókra is. A blog egyénisége? Rengeteg egyéni rovattal foglalkozom a blogon belül. És ez évről-évre egyre csak bővülni fog. Mivel a blog a magazin megjelölést kapta, ezért úgy kell tekinteni rá mintha egy online újságot olvasnál a játékok és a worms terén, környezetszennyezés és papír nélkül. Ráadásul mindennap. Tartsatok velem mindennap akármilyen hülyeséggel, itt a Worms - PC játékok magazin!-ban. (Ha ti is megakartok osztani valamit: bolong_17@freemail.hu címemre tegyétek meg) A blog kategóriája: Tech-humor

WORMS Chat

AZ ÉN VIDEÓM! (Felhívás)

Sziasztok! Ezúttal a blog videókat is fogad. Tehát ha készítettetek egy játék vagy konzolbemutatót, de nem mertétek bemutatni itt megtehetitek. Ezzel reklámozom a videóitokat. Küldjetek be minél többet az E-mailemre:) Publikálás ha érkezik videó: 20:00

Mobiltelefonos játékok rovata!

Utolsó kommentek

Régi Nintendo játékok egy csokorban

2010.09.07. 20:45 :: Ernő88

Ma úgy gondoltam egy csomó játékot kaptok, méghozzá a régi Nintendo világából. Belinkelek egy olyan oldalt, ahol csakis Nintendo játékokkal játszhattok :D Remélem ti is megtaláljátok volt kedvenceiteket, na ez persze azoknak szólt emberek, akik anno sokat játszottak ezzel a konzollal. Temérdek platformjáték, akció, repülős játék megtalálható. Nem árt nézelődni. Már csak azért is megéri, mert még csak emulátor sem kell hozzá. Na azért egy Java legyen telepítve a gépetekre, mert már az elindításhoz az szükségeltetik. A weboldal ITT található!

+ Aki szeretne Nintendos (sárga kazettás) játékokról teszteket olvasni tőlem (még csak egy teszt van), annak ajánlom másik oldalamat, ahol csak szerkesztőtárs vagyok ugyan, de taláhatóak olyan sorozatok, amik itt a blogon nem!!!!! Aki ott is követni akarja tevékenységemet, az kattintson: IDE!

A játékokhoz jó szórakozást, a másik bloghoz jó olvasást kívánok! Szevasztok!

Friss (20:47): Holnap meg talán folytathatom a Hercules tesztet! Na nem felejtettem el, hogy a régi konzolokat is frissítenem kéne! Na meg pár másik rovatot is ideje lenne már. Ti mit gondoltok erről?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wormspcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr302278754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása