5 perc játék: Truck Mania (8) - WORMS - PC játékok magazin

WORMS - PC játékok magazin

A blog létesítésére egy barátom csomó Armageddonos játéka adta az ötletet. A blog lényege? A főbb-főbb téma a Wormssel kapcsolatban lesz, de a blog kitér egyéb játékrovatokra, friss hírekre és videókra is. A blog egyénisége? Rengeteg egyéni rovattal foglalkozom a blogon belül. És ez évről-évre egyre csak bővülni fog. Mivel a blog a magazin megjelölést kapta, ezért úgy kell tekinteni rá mintha egy online újságot olvasnál a játékok és a worms terén, környezetszennyezés és papír nélkül. Ráadásul mindennap. Tartsatok velem mindennap akármilyen hülyeséggel, itt a Worms - PC játékok magazin!-ban. (Ha ti is megakartok osztani valamit: bolong_17@freemail.hu címemre tegyétek meg) A blog kategóriája: Tech-humor

WORMS Chat

AZ ÉN VIDEÓM! (Felhívás)

Sziasztok! Ezúttal a blog videókat is fogad. Tehát ha készítettetek egy játék vagy konzolbemutatót, de nem mertétek bemutatni itt megtehetitek. Ezzel reklámozom a videóitokat. Küldjetek be minél többet az E-mailemre:) Publikálás ha érkezik videó: 20:00

Mobiltelefonos játékok rovata!

Utolsó kommentek

5 perc játék: Truck Mania (8)

2010.10.10. 19:07 :: Ernő88

Sziasztok!

A következő játékom ebben a rovatban a Truck Mania lesz. Ez a játék, ha nagyon ügyesek és gyorsak vagytok rekordidő alatt, tehát gyorsan átvihető. Ügyesség nem árt hozzá de nem is igényel túl sokat belőle!!!! A játék oldalnézetes. A játék teljes mértékben ingyenes.

Truck Mania

http://static1.beanscdn.co.uk/modules/games/bigPreviews/truck-mania-1.pngA játékban a feladatunk, hogy a  teherautónkkal vagy kamionunkkal a szállítmányt elvigyük a célzászlóhoz. Fontos, hogy teherautónk és a szállítmányunk ne sérüljön meg, és lehetőleg ne essen le járművünkről. A sérülésünket egy csík jelzi, és ha teljesen lefogy, egész egyszerűen felrobban a jármű. Vigyázni kell tovább, hogy ne boruljunk fel, ami nálam sikerült egy párszor és szerintem egész muris a robbanás szimulálása, hát nem így képzeli az ember egy teherautónak a  felrobbanását :D. A szállítás közben nagyon vigyázzunk az úton elszórt, elhelyezett akadályokra is, mert lesznek olyan pályák ahol nagyon lassan kell haladnunk, hogy ne essen le a szállítmány, nagyon ki kell centiznünk, és a méreg megevett már amikor huszadjára kezdtem el ugyanazt a pályát. Fogyeljetek hogy ne nagyon száguldozzatok, hiszen sok lejtőn és dombon is haladni fogunk, és hát lejtőn igen könnyen lecsúszhat a doboz amit szállítunk. A szállítmányok egyébként változatosak lesznek, de valószínűleg egy faipari cégnek dolgozunk, ahol mindenféle dobozt, lécet, rönköket és egyebet szállítunk. Lesz amikor simán át kell jutnunk a terepen, semmit nem kell szállítanunk, ez a könnyebbek közé tartozik. A játékban pontokat gyűjthetünk, és ez függ attól hogy milyen gyorsan visszük át a pályát. A terepek során drágaköveket is gyűjtögetünk, ami értelemszerűen csak lendíthet a pontstatisztikánkon.

http://iloveplayinggames.com/games/images/truck-mania-200x200.jpg

A játékban 4 gépkocsit vezethetünk, ami szerintem nagyon kevés és ezek egyes pályák teljesítése után oldódnak fel.  Ha az egész játékot végigvittük, a pályákon már mi választhatjuk ki, hogy melyik járművel óhajtunk menni. A teljes játékidő nagyon rövid. Amúgy több  ehhez hasonló játék van, lehet a későbbiek során bemutatok nektek még párat.

 

A játék grafikája, hangjai szerintem elfogadható egy ilyen minijátéknál, nem kell számítani tökéletes hangeffektekre. Nekem kifejezetten tetszett a szép háttér az egyes pályák során. Megéri ezzel elütni az időt!!!! A játék legvégén nekem sikerült bezsebelnem 118650 pontot. Ki szárnyalja túl?

Ami pozitív benne!

  • Kellemesen elütheted vele az időd
  • Van easy és hard nehézségi szint is, ezáltal növelték a szavatosságot
  • Ingyenes
  • Grafikával, hangokkal nincsen baj, különösen tetszett az élethű háttér

Ami mégis negatív!

  • Túl rövid, lehetett volna benne több pálya
  • Nagyon kevés a 4 jármű, ezekből pedig nem lehet válogatni
  • A járművek robbanása megér egy misét komolyan mondom, majd teszteljétek le nyugodtan

Jó kis játék ez, ajánlom a kipróbálását. Szevasztok!

Hoppá, ahogy az lenni szokott a blogon már ki is lehet próbálni!

Ha nem indulna el a játék, akkor játssz vele --->ITT!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wormspcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr572354011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása