1 éves a blog! - WORMS - PC játékok magazin

WORMS - PC játékok magazin

A blog létesítésére egy barátom csomó Armageddonos játéka adta az ötletet. A blog lényege? A főbb-főbb téma a Wormssel kapcsolatban lesz, de a blog kitér egyéb játékrovatokra, friss hírekre és videókra is. A blog egyénisége? Rengeteg egyéni rovattal foglalkozom a blogon belül. És ez évről-évre egyre csak bővülni fog. Mivel a blog a magazin megjelölést kapta, ezért úgy kell tekinteni rá mintha egy online újságot olvasnál a játékok és a worms terén, környezetszennyezés és papír nélkül. Ráadásul mindennap. Tartsatok velem mindennap akármilyen hülyeséggel, itt a Worms - PC játékok magazin!-ban. (Ha ti is megakartok osztani valamit: bolong_17@freemail.hu címemre tegyétek meg) A blog kategóriája: Tech-humor

WORMS Chat

AZ ÉN VIDEÓM! (Felhívás)

Sziasztok! Ezúttal a blog videókat is fogad. Tehát ha készítettetek egy játék vagy konzolbemutatót, de nem mertétek bemutatni itt megtehetitek. Ezzel reklámozom a videóitokat. Küldjetek be minél többet az E-mailemre:) Publikálás ha érkezik videó: 20:00

Mobiltelefonos játékok rovata!

Utolsó kommentek

1 éves a blog!

2011.02.11. 15:10 :: Ernő88

A fenti cím magáért beszél, sikerült túljutnunk az első éven, és remélem sokáig fent tudom még tartani ezt a kis blogot. Mikor elkezdtem ezt a varázslatos..., ja nem az egy másik blogom. Tehát mikor elkezdtem ezt a blogot, akkor még csak worms témában szerettem volna nektek jobbnál jobb rovatokat megírni nektek. Írni, mert a videózás nem érdekel. De aztán PC-Konzol témában is szerettem volna megmutatni mit tudok.
Nos, ebben az egy évben tényleg nagyon sok munkám benne volt ebben a blogban, és azt szerettem volna -ugye mint sokan mások-, hogy jóóóó sok olvasóm legyen. Igen gyakran nézegettem a statisztikákat, és nagyon boldog voltam, hogy mióta Csuszi bejött a képbe, (2010. augusztus) azóta többen is látogatnak, és gyakrabban is járnak vissza ide.  Nézzünk egy pár fontosabb dolgot pontokba szedve:

AMI A BLOGON TÖRTÉNT 1 ÉV ALATT...

ROVATOK

  • Azt tudni kell, hogy 1 év alatt rengeteg rovatom született. Voltak sajnos amiket megszüntettem, de a legtöbb még mindig frissül. Természetesen minden évben újabb rovatok jutnak eszembe, amire a ti reagálásaitokat is várom, és én is eldöntöm, hogy megéri-e folytatnom vagy sem. Próbálkozni kell. Olyan mint a horgászás: válogatni kell a csalik (kukacok?) között!!!!

A TÁRSSZERKESZTŐM (AKI EGYBEN EGY NAGYON JÓ BARÁTOM)

  • Van egy társszerkesztőm is Peti, akinek szintén vannak rovatai, és neki is van bőven munkája itt a blogon. 1 év alatt rengeteget segített a fogalmazási, nyelvhelyességi hibáimban.

ROSSZÍZŰ MEGJEGYZÉSEK A CHATFALON

  • Ebben az 1 évben csodák csodájára negatív kritika, komment formájában nem érte a blogot. Azért is csoda, mert bármerre járok internetes oldalakon, nem a témával foglalkoznak, hanem egymás anyját szidják. Ahelyett, hogy normálisan megbeszélnék az adott témát. Az internet sajnos ilyen manapság...
    A blogon volt 2 rosszízű megjegyzés a chatfalon, de ezen kívül nem ért szidalmazás. Természetesen elemeztem ezt a 2 negatív kritikát, amire most reagálnék is:
  1. Az egyik chatelő az oldal "paintes" kinézetét bírálta. Sajnos őt már idézni nem tudom, mert már elveszett az üzenete. Na igen, Csuszi a paint rajzolóprogram segítségével van odabigyesztve, de sajnos nem értek a képszerkesztő programokhoz, ezért a könnyebb megoldást választottam az oldal kinézetéhez.
  2. Sajnos a másik chatelő már ennél sokkal durvábban fogalmazott: "hát dikk komolyan ez egy oldal?ez inkáb szerintem egy baromság főleg ez a kukac meg a viccek is nagyon nem gádzsisak ha én lennék a szrekesztő raj lenne az oldal de ez?dikk anyám"
    Ehhez nem tudok mit reagálni, mivel normális ember ilyet nem ír, hogy "nagyon nem gádzsis oldal". Na lépjünk is tovább!

BARÁTOK

  • Nagyon örülök, hogy rengeteg barátom lett a blog által. 1 év alatt ezen a blogon és más blogokon nagyon sok embert ismertem meg, és velük azóta is tartom a kapcsolatot MSN-en, Facebook-on!

ÁLLANDÓ LÁTOGATÓK

  • Említenék pár embert aki sűrűn látogatja a blogot, aminek persze nagyon örülök:
    - Szabó László barátom
    - Théo
    - mayhem
    - Vlado
    - + a többiek akikről még nem tudok! :) Nekik nagyon köszönöm, erőt adnak nekem látogatásukkal, hogy megéri folytatnom a magazint.

SABLON, HÁTTÉR, FEJLÉC

  • 1 év alatt a blog sablonja jó pár átalakításon keresztül ment. Sajnos a sablon miatt is volt egy szomorú élményem, mégpedig az egyik blog tulajdonosa nem volt megelégedve a hátteremmel és fejlécemmel, amit a blogján közzé is tett. Nem mondom, hogy örültem neki, de az jól esett, hogy azt hozzátette: "a tartalommal nincsen gond". Az ő javaslatára a fejlécet nem sokkal később ki is cseréltem. A háttérrel én őszintén szólva meg vagyok elégedve. Nekem az egyszerűsége tetszik, sose rajongtam a modern, túl csicsás design-ért.


Több minden hirtelen eszembe se jut, annyi minden történt már, de a lényeg az, hogy továbbra is tartsatok velünk hétköznaponként. Azt kívánom, sokáig maradjon fent eme kis blog! Szevasztok.

Ernő88

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wormspcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr632654071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2011.02.11. 22:04:54

egy jó barátommal ünneplitek egyszerre a születésnapotokat :) gratulálok :)

Ernő88 · http://varazslatosmesefilmek.blog.hu 2011.02.11. 23:00:56

@Je m'appelle Théo: Na ki az a jó barát?:) Köszönöm szépen Théo!

scpeti79 · http://scpeti.x3.hu/ 2011.02.12. 00:09:34

@Je m'appelle Théo: Köszönjük szépen....... :) Igyekszünk továbbra is megszolgálni a bizalmat. :)
süti beállítások módosítása