HÉTVÉGI-PC KONZOL HÍRADÓ 2011 (1) - WORMS - PC játékok magazin

WORMS - PC játékok magazin

A blog létesítésére egy barátom csomó Armageddonos játéka adta az ötletet. A blog lényege? A főbb-főbb téma a Wormssel kapcsolatban lesz, de a blog kitér egyéb játékrovatokra, friss hírekre és videókra is. A blog egyénisége? Rengeteg egyéni rovattal foglalkozom a blogon belül. És ez évről-évre egyre csak bővülni fog. Mivel a blog a magazin megjelölést kapta, ezért úgy kell tekinteni rá mintha egy online újságot olvasnál a játékok és a worms terén, környezetszennyezés és papír nélkül. Ráadásul mindennap. Tartsatok velem mindennap akármilyen hülyeséggel, itt a Worms - PC játékok magazin!-ban. (Ha ti is megakartok osztani valamit: bolong_17@freemail.hu címemre tegyétek meg) A blog kategóriája: Tech-humor

WORMS Chat

AZ ÉN VIDEÓM! (Felhívás)

Sziasztok! Ezúttal a blog videókat is fogad. Tehát ha készítettetek egy játék vagy konzolbemutatót, de nem mertétek bemutatni itt megtehetitek. Ezzel reklámozom a videóitokat. Küldjetek be minél többet az E-mailemre:) Publikálás ha érkezik videó: 20:00

Mobiltelefonos játékok rovata!

Utolsó kommentek

HÉTVÉGI-PC KONZOL HÍRADÓ 2011 (1)

2011.10.30. 06:00 :: Ernő88

A rég megszűnt hétvégi híradó úgy gondoltam megéri az esélyt a folytatásra, hiszen gondolom sokatokat érdekel pár érdekes cikk. Ebben a rovatban csak a legérdekesebb cikkek kerülhetnek be, természetesen alapos kiválogatás után. ha látom érdeklődéseteket efelől, akkor esetleg hosszú életű rovat is lehet belőle. Nézzünk pár hírt a hét eseményeiből:

  • MINECRAFT: A közkedvelt játék, a Minecraft X-BOX 360-as változata, tavasszal válik letölthetővé az X-BOX Live-ról. Érdekesség, hogy az X-BOX-os verzió lesz az egyetlen konzolos változat. A játék Kinect támogatással érkezik hozzátok!
  • FIFA 2012: A FIFA játékok egy ideje már az összes létező konzolra tiszteletüket teszik, és ez így lesz a hamarosan megjelenő FIFA 2012 esetében is. Így senkinek nem kell csalódni, hogy pont az ő szeretett konzoljára nem jelenik majd meg. Sőt, a PSP legújabb kézikonzola, a PSP Vita sem fog kimaradni, és egyesek úgy gondolják, hogy a Vita megjelenésének a nyitócíme is lehet. Ha valaki majd azt hiszi, hogy olyan teljesítménnyel fog bírni mint mondjuk a PS3, annak sajnos csalódnia kell. Kicsit butítottabb verzió lesz. De ennek ellenére kíváncsi leszek rá...
  • Mario Kart 7: Sokak kedvenc vízvezeték szerelője újra a volán mögé ül. Hamarosan ugyanis megjelenik a Mario Kart 7 3DS-re, de nem akárhogy, mert a kis kézi konzolt kormánnyal is elláthatjuk. Hazai megjelenésről egyelőre nincs hír.
  • POSTAL III.: Catharsis: Végre kiderült mikor jelenik meg a játék. A Postal III Catharsis december 10-én már kapható lesz. A játékban nagyobb szabadságot kapunk mint az elsőben, és még több vicces fegyverrel  irthatjuk a népet. A PC verzió után jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra is.
  • PS Vita: Eme kézi konzol beszerzőinek ajánlatos majd egy memóriakártyát is vásárolni, ugyanis jelennek meg rá olyan játékok, amik kifejezetten igényelni fogják a mentés miatt. Viszont lesznek olyanok is, amihez nem szükséges memóriakártya az elmentéséhez. Véleményem szerint alap dolog egy konzol mellé egy memókártya beszerzése is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wormspcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr463331874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása