Sárga Kazetta: Bomberman (3) - WORMS - PC játékok magazin

WORMS - PC játékok magazin

A blog létesítésére egy barátom csomó Armageddonos játéka adta az ötletet. A blog lényege? A főbb-főbb téma a Wormssel kapcsolatban lesz, de a blog kitér egyéb játékrovatokra, friss hírekre és videókra is. A blog egyénisége? Rengeteg egyéni rovattal foglalkozom a blogon belül. És ez évről-évre egyre csak bővülni fog. Mivel a blog a magazin megjelölést kapta, ezért úgy kell tekinteni rá mintha egy online újságot olvasnál a játékok és a worms terén, környezetszennyezés és papír nélkül. Ráadásul mindennap. Tartsatok velem mindennap akármilyen hülyeséggel, itt a Worms - PC játékok magazin!-ban. (Ha ti is megakartok osztani valamit: bolong_17@freemail.hu címemre tegyétek meg) A blog kategóriája: Tech-humor

WORMS Chat

AZ ÉN VIDEÓM! (Felhívás)

Sziasztok! Ezúttal a blog videókat is fogad. Tehát ha készítettetek egy játék vagy konzolbemutatót, de nem mertétek bemutatni itt megtehetitek. Ezzel reklámozom a videóitokat. Küldjetek be minél többet az E-mailemre:) Publikálás ha érkezik videó: 20:00

Mobiltelefonos játékok rovata!

Utolsó kommentek

Sárga Kazetta: Bomberman (3)

2011.11.17. 18:45 :: Ernő88

Bomberman (1987)
 

http://ui11.gamespot.com/1290/bomberman1b_2.pngBomberman! Egy igazi klasszikus. Semmi más. Aki ismeri, megkérem akkor is olvassa tovább a tesztet, aki meg nem ismeri, az meg főleg. Ezt a fantasztikus falrobbantós játékot sokan ismerhetik a Nintendo sárga kazijairól.
Célunk, hogy a kis emberünkkel megtaláljuk a pályák során valamelyik falba elhelyezett kijáratot (egy ajtót). Végtelen számú bombánk van, és ha a falak mellett elhelyeztük őket, gyorsan húzzuk el a csíkot, mert 2-3 mp alatt a bomba robbanni fog. Csakis a téglafalakat tudjuk felrobbantani. A kijárat megtalálására 200 mp áll a rendelkezésre. De nem csak az idővel gyűlik meg a bajunk.

A pályákon pár ellenség is mozog, amiket kötelező kinyírni, mert csak így tudunk átmenni a következő szintre. Eleinte könnyű dolgotok lesz, mert még lassan "közlekednek", de később már lesz olyan ellenség, ami a falakon is keresztül tud menni.


Ahogy mondtam a pályára megadott idő letelte után nem ér véget a játék. Viszont amint letelt az idő megjelenik pár gyors ellenség, akik olyan gyorsan mozognak, hogy szinte lehetetlen eléjük kerülni, hogy elpusztítsuk őket. Úgyhogy ha lehet gyorsan végezzetek az egyes pályákon, mert nem gondolnátok mennyire kevés is ez az idő.

Van olyan fal is, amit ha felrobbantunk extrát találhatunk. A leghasznosabb extra talán az, amelyikkel mi magunk határozhatjuk meg egy kattintásra, hogy mikor robbanjon fel. De azért ha lehet magatokat ne pusztítsátok el :D Azért nem jár pont.. Az élettel is érdemes gazdálkodni, egy bizonyos ponthatár után extra életet kapunk.

http://www.consoleclassix.com/info_img/Bomberman_NES_ScreenShot3.gif

Manapság már különböző Bombermanok is napvilágra keltek, de szerintem egyik se éri el a régi nagy Nintendos klasszikust. Az újak is ugyanarra a koncepcióra épülnek, csak már egy fejlettebb látványvilággal akarja elvarázsolni a játékost. A régi Bomberman grafikája is nagyon szép, és a hangokkal, zenékkel sincs problémám.

Próbáljátok ki!

Link a játékhoz: ITT!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wormspcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr923390473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása