Ingyenes worms játékok: Death Worm (3) /A ROVAT BEFEJEZŐ RÉSZE/ - WORMS - PC játékok magazin

WORMS - PC játékok magazin

A blog létesítésére egy barátom csomó Armageddonos játéka adta az ötletet. A blog lényege? A főbb-főbb téma a Wormssel kapcsolatban lesz, de a blog kitér egyéb játékrovatokra, friss hírekre és videókra is. A blog egyénisége? Rengeteg egyéni rovattal foglalkozom a blogon belül. És ez évről-évre egyre csak bővülni fog. Mivel a blog a magazin megjelölést kapta, ezért úgy kell tekinteni rá mintha egy online újságot olvasnál a játékok és a worms terén, környezetszennyezés és papír nélkül. Ráadásul mindennap. Tartsatok velem mindennap akármilyen hülyeséggel, itt a Worms - PC játékok magazin!-ban. (Ha ti is megakartok osztani valamit: bolong_17@freemail.hu címemre tegyétek meg) A blog kategóriája: Tech-humor

WORMS Chat

AZ ÉN VIDEÓM! (Felhívás)

Sziasztok! Ezúttal a blog videókat is fogad. Tehát ha készítettetek egy játék vagy konzolbemutatót, de nem mertétek bemutatni itt megtehetitek. Ezzel reklámozom a videóitokat. Küldjetek be minél többet az E-mailemre:) Publikálás ha érkezik videó: 20:00

Mobiltelefonos játékok rovata!

Utolsó kommentek

Ingyenes worms játékok: Death Worm (3) /A ROVAT BEFEJEZŐ RÉSZE/

2010.04.20. 19:20 :: Ernő88

Szevaasztok!

Mi ez a játék? Valaki soha nem találkozott még vele? Jó lenne kipróbálni? Ma mindenre fény derül!!

Bevallom én is csak véletlenül találkoztam eme kis játékkülönlegeséggel! De megéri lányok, fiúk megéri vele játszani. ( A szerkesztő 10 perc múlva folytatja a játéktesztet, csak előbb játszik egy Deathwormst)

10 perccel később...

Na itt is vagyok emberek! Szóval milyen a játék nagyon jó:P

Menüje

A menü nem egy bonyolúlt része a játéknak, könnyen meglehet érteni. 

Ahogy látjátok felül van egy Play ez indítja el a játékot. Alatta megtekinthetitek a Highscorest, ugye fellehet kerülni a listára. Alatta van a segítség. Irányítás blablabla!:D Alatta pedig a kilépés. Bal szélen pedig van egy "Dark mód" ami azt jelenti, hogy esti sötét pályán falunk a férgünkkel! Falni a férgünkkel? Mi a dolgunk jóég?

Játék lényege

Na mármost a játék lényege, hogy a föld alatt irányítunk egy férget ( a féreg helyébe mindenki képzelheti mondjuk ööö egy ősi ellenségét is) és egy kis élelemért fel kell jönni a felszín fölé. Tehát annyi a lényeg, hogy folyamatosan etessük a férget :D Eleinte könnyebb dolgunk lesz, hiszen csak fel kell jönni és enni a következő csemegék közül (emberek, tevék, elefántok), de később már keményebb lesz a dolog, mivel fegyveres katonák, mozgásérzékelők, tankok, repülők fogják megakadályozni azt, hogy jókat falatozzunk. Én pl. odáig jutottam, hogy UFO-k jöttek de azokat elég egyszer megérinteni és végünk:D

http://static.komputerswiat.pl/download_images/GryIRozrywka/Zrecznosciowe/Death_Worm/screenh.jpg

100 élettel indítunk és ha eltalál valami sebződünk. Viszont életenergiát ad nekünk a föld alúl kibújó kis giliszták, amitől rendesen visszakaphatjuk életünket. Eleinte nyüzsögnek a giliszták, de később bezzeg már alig lesznek.

Minden evés után gyarapítjuk a pontunkat, ami később eltárolódik és beírhatjuk nagy büszkén a nevünket. ( Egyszer olyan sok pontom lett és meghaltam, és mérgemben megnyomtam az Entert és a semmi tárolódott el:D)
A hatalmaaaas féreg alatt található a Meat, hogy mennyi husikát fogyasztottunk már el. Erről eszembe jutott egy vicc! ( Inkább hagyom)

Szóval meghaltunk, beírjuk a pontunkhoz a nevet, azt mit csinálunk? Játszunk még egyet:D Mert garantálom, hogy ehhez a játékhoz sokmindenkinek kedve van. (Belelátok a fejetekbe!)

http://www.rockpapershotgun.com/images/august07/deathworm.jpg

Nem mellesleg egyszerre ha több húst (jó fej vagyok, hisz zsiráfokat, elefántokat eszik) eszik a féreg, akkor Combonk lesz, több pontot kapva ezért. Lányok mellesleg ne igen próbálják ki, mert széttrancsirozások vannak benne. Úgyhogy csak az játszon vele aki bírja a vért :P hihihi!

Végül: A játék kis mérete miatt nem kell főni a fejeteknek, hogy húúú nincs elég hely a gépen, hova tegyem! És blabla, hanem 3.5 Mb-ja igazán elfér mindenen:D Igazán megéri vele játszani, hiszen több és több pontot szerezve egyre újabb dolgok jelennek meg a játékba!

JÓ ÉTVÁGYAT.... öööö Jó játékot hozzá. Sziasztok!

Ja és, hol lehet ingyenesen, pénzmentesen, fizetés nélkül, Freen, szabadon (Jól van már bökd ki) letölteni? Hát ITT!!!


 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wormspcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr471937867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása