HÉTVÉGI PC-KONZOL HÍRADÓ 2010 (3) - WORMS - PC játékok magazin

WORMS - PC játékok magazin

A blog létesítésére egy barátom csomó Armageddonos játéka adta az ötletet. A blog lényege? A főbb-főbb téma a Wormssel kapcsolatban lesz, de a blog kitér egyéb játékrovatokra, friss hírekre és videókra is. A blog egyénisége? Rengeteg egyéni rovattal foglalkozom a blogon belül. És ez évről-évre egyre csak bővülni fog. Mivel a blog a magazin megjelölést kapta, ezért úgy kell tekinteni rá mintha egy online újságot olvasnál a játékok és a worms terén, környezetszennyezés és papír nélkül. Ráadásul mindennap. Tartsatok velem mindennap akármilyen hülyeséggel, itt a Worms - PC játékok magazin!-ban. (Ha ti is megakartok osztani valamit: bolong_17@freemail.hu címemre tegyétek meg) A blog kategóriája: Tech-humor

WORMS Chat

AZ ÉN VIDEÓM! (Felhívás)

Sziasztok! Ezúttal a blog videókat is fogad. Tehát ha készítettetek egy játék vagy konzolbemutatót, de nem mertétek bemutatni itt megtehetitek. Ezzel reklámozom a videóitokat. Küldjetek be minél többet az E-mailemre:) Publikálás ha érkezik videó: 20:00

Mobiltelefonos játékok rovata!

Utolsó kommentek

HÉTVÉGI PC-KONZOL HÍRADÓ 2010 (3)

2010.06.26. 14:11 :: Ernő88

Na üdvözlet mindenkinek, ma kiderülnek hogy milyen hírek jöttek a pc-konzolos nagy világból. Van temérdek hírem. Természetesen mivel a múlt heti híreket összegzem már lehetnek idejétmúltak, nem frissek.! Na akkor hírekre fel, nézzük mi van terítéken:

X-BOX 360: Ősszel kerülhet boltokba az új, vékony Xbox 360 olcsóbb változata. Sajnos ez a változat elmondások szerint tudásban, nem ér fel a teljes értékű konzolhoz! Feltételezések szerint beépített wi-fi adapter nem lesz hozzá, és nem 250Gb-os merevlemez jár hozzá, hanem valamivel kisebb.

3DS: A Futurmark egy olyan videót tett közzé, ami prezentálja a 3DS grafikus teljesítményét! A lényeg akkor is abban van, hogy elképesztő teljesítményre lesz képes. (Majd meglátjuk) Ha ez igaz lesz, akkor olyan nagy teljesítményű  konzol gazdái lehetünk, ami a zsebekben is elfér.

AC: Brotherhood: Róma városa nagy. Túl nagy. Túlontúl nagy. A 2. részbe nem került be. De ez most már nem így van. Miről is beszélek? A Brotherhoodban egy elképesztően hatalmas játszóteret akarnak létrehozni! A készítők Róma városát bogarászgatték át, ebből merítenek ihletet, na meg a Vatikánt se felejtsük el. Meglátjuk mekkora terület lesz:)

3DS (érdekesség): Ki hinné, de a Nintendo 15 éve kísérletezik a 3D-s megjelenítéssel, de eddig sikertelenül. De a 3DS változtatott ezen. A Nintendonak voltak már hatalmas bukásai ( Virtual Boy), de sok más formában is próbálkoztak már a 3D-vel. A japánok elismerték a Virtual Boy csődjét, de tovább kísérleteztek.
A GameCube idején is próbálkoztak ezzel az ötlettel, a Luigi's Mansion 3D-s változata elkészült, de a piacra már nem került, mert nem tartottk valószínűnek, hogy a GameCube mellé, még egy extra megjelenítőre is szánnának a játékosok. Oké, ezek után a kézikonzolok felé kacsintgattak, elvileg a GameBoy Advance 3D-s prototípusa, azóta is a fiókban van, ami azért nem jelenhetett meg, mert a látvány terén már leszerepelt, a gyenge hardver következményeként. Ezután senki fejében meg sem fordult, hogy a DS-be is beletegyék a 3D-s kijelzőt.
Egészen mostanáig, ahol végre 15 év után elkezdték fejleszteni a 3DS-t, és ez tökéletes formában valósulhatott meg. Az árát még nem tudjuk, de sejthetően valamivel drágább lesz, mint a DS. Konzolgyártóknál szokás, hogy konzoljukat veszteségesen árulják, és majd a játékeladásokból bőségesen profitálhatnak. Meglátjuk milyen lesz ez a 3DS! Ki szerez be egyet mindenképp??? :D

Gran Turismo 5:  Talán biztosra vehetjük Kedves Olvasóim, hogy lesz pályaszerkesztő a GT5-ben, történetében először!!!! Shuhei Yoshida kotyogta el egy interjúban. Sajnos ahogy szokott lenni, részletekre nem derült fény! A játék november 2-án jelenik meg!

Mortal Kombat: A majdan megjelenő Mortal Kombatban visszatérnek a gyökerekhez, és minden eddiginél brutálabb MK várható, ráadásul 26 játszható harcossal- állítja a kiadó! 8 ismerős arc vissza fog kacsintani ránk a képernyőről (Reptile, Sub-Zero stb.). Ebben a részben (sorrend szerint a 9.) egy új karakter is képviselteti magát. Eme gyöngyszem jövőre esedékes.

iPhone: "Az iPhone-ok 25,6 százaléka hibásodik meg két éves koráig, derül ki az extra garanciaszolgáltatást nyújtó amerikai SquareTrade adataiból. legtöbbször a felhasználó gondatlansága, vagy más körülmény miatt bekövetkező baleset okozza a telefonok meghibásodását, de több mint 7 százalék az aránya a mindenféle előjel nélkül bekövetkező szoftver- és hardverhibának is. A vállalat statisztikái alapján az iPhone-ok megbízhatósága sokat javult a 3GS modell megérkezésével, amely az elődeinél jóval strapabíróbb és a kijelzője sem törik, karcolódik olyan könnyen. Egy évvel korábban, az iPhone 3GS megjelenése előtt közzétett jelentésében a SquareTrade még azt találta, az iPhone-ok 33 százaléka hibásodik meg két éven belül." - csakhogy legyen egy kis iPhone-os hírem is nektek.

Microsoft: A Microsofttól ne várjunk még 3D-s reklámkampányt. A Microsoft egyelőre bizonytalan afelől, hogy igény van e a térbeli megjelenítésre. Megnézik mennyire van igény a 3D-re a játékosok részéről. Hozzátették, hogy aki 3D-zni akar, az X-box 360-on is megteheti, ezzel pár játékot felsorolva nekünk (Crysis 2 pl)

 

(Híreink holnap folytatódnak, megéri velem tartani)

 

Kimaradt egy olyan hír, amire büszke lennél, lényeges és én nem említettem meg? Csak írdd meg kommentben és én kiteszem! Természetesen bármelyik hírhez hozzászólhattok, fúh van hír bőven:P Bármilyen kommentre válaszolok, akármilyen témáról is legyen szó.

Sok esetben hibázhatok, hisz nem vagyunk hibátlanok ugye? Abban az esetben is kommenteljetek, írjátok le mi a hiba, és én azt is kijavítom:) Legyen témátok. Sziasztok!

A magazin (és egyben blog) főszerkesztője: Ernő88!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wormspcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr952111536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása