HÉTVÉGI PC-KONZOL HÍRADÓ 2010 (5) - WORMS - PC játékok magazin

WORMS - PC játékok magazin

A blog létesítésére egy barátom csomó Armageddonos játéka adta az ötletet. A blog lényege? A főbb-főbb téma a Wormssel kapcsolatban lesz, de a blog kitér egyéb játékrovatokra, friss hírekre és videókra is. A blog egyénisége? Rengeteg egyéni rovattal foglalkozom a blogon belül. És ez évről-évre egyre csak bővülni fog. Mivel a blog a magazin megjelölést kapta, ezért úgy kell tekinteni rá mintha egy online újságot olvasnál a játékok és a worms terén, környezetszennyezés és papír nélkül. Ráadásul mindennap. Tartsatok velem mindennap akármilyen hülyeséggel, itt a Worms - PC játékok magazin!-ban. (Ha ti is megakartok osztani valamit: bolong_17@freemail.hu címemre tegyétek meg) A blog kategóriája: Tech-humor

WORMS Chat

AZ ÉN VIDEÓM! (Felhívás)

Sziasztok! Ezúttal a blog videókat is fogad. Tehát ha készítettetek egy játék vagy konzolbemutatót, de nem mertétek bemutatni itt megtehetitek. Ezzel reklámozom a videóitokat. Küldjetek be minél többet az E-mailemre:) Publikálás ha érkezik videó: 20:00

Mobiltelefonos játékok rovata!

Utolsó kommentek

HÉTVÉGI PC-KONZOL HÍRADÓ 2010 (5)

2010.07.03. 13:00 :: Ernő88

Emberek! Újból egy hétvége áll előttünk, na nem mintha még nagyon érdekelhetne minket, hisz a nyár javában vagyunk még. Én a mai napon ismét öregedtem egy évvel, nem tagadom immár 22 éves vagyok (jó öreg mi???):) De ez nem ok arra, hogy a mai hétvégi híradó elmaradjon.

Nintendo: Ugyebár a Nintendo elég sok játékhőssel büszkélkedhet. Mario, Luigi, A sárkány és egyebek. A japán Sankei Newspaper, arról faggatta Miyamotot, hogy a jövőben fejlesztések terén, milyen irányba kíván továbblépni. Elárulta, hogy elkellhet még egy kis segítség a játékhősök terén, tehát valószínűleg új játékhősök jelennek meg. Konkrétumok nincs, de elmondása alapján jövőre már léphetnek ez ügyben...

Final Fantasy XIV: A Final Fantasy XIV Online PlayStation 3-as verziójára jövő márciusig kell várni, míg a PC-s változat már szeptemberben elindul, sőt gyűjtői változat is kapható lesz belőle. A gyűjtői változat extrái között egy kulisszatitkokat leleplező DVD-t, egy Eorzea-térképet, egy koncepciós rajzokkal teli utazónaplót, valamint egy kulcstartót találhatunk. A standard kiadás árának másfélszereséért, tehát körülbelül 75 dollárért lesz kapható, ezenfelül havonta - nyilván mindkét verzió esetében - 13 dollárt kell leszurkolnunk a játékért.

A gyűjtőknek szánt kiadás tulajdonosai egy héttel korábban, szeptember 22-én vághatnak neki a kalandozásnak, míg a többi PC-s játékos szeptember 28-tól eredhet a nyomukba. A PS3-as változat megjelenését ismeretlen okokból jövő márciusig tolták el. (Mi tagadás elég sok rajongója van enek a játéknak.)

Tomb Raider: Elvileg hamarosan, már jövőre jöhet az új Tomb Raider, a Lara Croft sdzerelmeseinek. A csapat szerint az új Tomb Raider, PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra készül, és várhatóan jövő karácsonyra meghozza a jézuska.

NFS Shift 2: Chris Mcclure önéletrajzából derült ki nemrégiben, hogy részt vett az NFS: Shift 2 "nyílt világú" technológiájának megalkotásában. Mcclure egyszerű sajtóhibának tartja mindezt és a referenciában azóta a 2-es szám már lekerült a Shift címe mellől. Állítása szerint a rendszergazdának át kellett volna olvasnia az adatokat még egyszer, miután megnyomja a mentés gombot.Nos ez a baki okozta a kavarodást, hát meglátjuk hogy tényleg létezik-e a Shift 2.

Medal of Honor: PC-n és PS3-on már hetek óta folyik a multis béta, az Xbox 360-al viszont ezügyben további gondok vannak. Akik bétakulccsal rendelkeznek, és a Microsoft konzolján szeretnék ezt kipróbálni, egyelőre még várni kell nekik.  Az EA és a DICE elnézést kért, és mihamarabbi orvoslást ígérnek. Reméljük a csúszás nem tart tovább 1-2 napnál...

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wormspcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr932126933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása