Karácsonyi különkiadás 2010: Chicken Invaders 3: Christmas Edition (2/1) - WORMS - PC játékok magazin

WORMS - PC játékok magazin

A blog létesítésére egy barátom csomó Armageddonos játéka adta az ötletet. A blog lényege? A főbb-főbb téma a Wormssel kapcsolatban lesz, de a blog kitér egyéb játékrovatokra, friss hírekre és videókra is. A blog egyénisége? Rengeteg egyéni rovattal foglalkozom a blogon belül. És ez évről-évre egyre csak bővülni fog. Mivel a blog a magazin megjelölést kapta, ezért úgy kell tekinteni rá mintha egy online újságot olvasnál a játékok és a worms terén, környezetszennyezés és papír nélkül. Ráadásul mindennap. Tartsatok velem mindennap akármilyen hülyeséggel, itt a Worms - PC játékok magazin!-ban. (Ha ti is megakartok osztani valamit: bolong_17@freemail.hu címemre tegyétek meg) A blog kategóriája: Tech-humor

WORMS Chat

AZ ÉN VIDEÓM! (Felhívás)

Sziasztok! Ezúttal a blog videókat is fogad. Tehát ha készítettetek egy játék vagy konzolbemutatót, de nem mertétek bemutatni itt megtehetitek. Ezzel reklámozom a videóitokat. Küldjetek be minél többet az E-mailemre:) Publikálás ha érkezik videó: 20:00

Mobiltelefonos játékok rovata!

Utolsó kommentek

Karácsonyi különkiadás 2010: Chicken Invaders 3: Christmas Edition (2/1)

2010.12.25. 23:41 :: Ernő88

Sziasztok!

Először is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek, és mivel gondolom, úgyis nagy mindenkinél az ünnepi hangulat, ebben a kis karácsonyi különkiadásban ünnephez méltó játékot választottam nektek. A játék amit bemutatok, a Chicken Invaders 3: Christmas Edition lesz. A játék demója ingyen letölthető, viszont a teljes verzióért fizetni kell. 2006. december  7-én jelent meg.

Miután kiválasztottuk a számunkra érthetőbb nyelvet, elindulhatunk megmenteni a világot a kis űrhajónkkal. Nem tudom, ki az aki ismeri a Chicken Invaders sorozatot, de aki mégis, az tudja, hogy mire számíthat majd, hiszen hasonló alapokon van mint a fő sorozat. A sztori röviden annyi, hogy az emberiség évszázadokon át csak burkolta magába a csirkés hamburgereket, a grill csirkéket, a finomabbnál finomabb csirkés ételeket, de egyszer eljött az ő bosszújuk  is. Az intergalaktikus csirkék megszállták a Földet. Ezt a támadást sikerült visszavernünk, de a dolgok csak rosszabbra fordultak. A csirkék a naprendszert is megtámadták és nem szabad engednünk, hogy uralják az egész világmindenséget.  Fel is vesszük a harcot ellenük és egy kicsit odapörkölünk nekik.

A játék nehézségét választhatjuk ki a sztori elkezdése előtt, és erősen javasolt kezdőknek a legkönnyebb szintet választani, mert kezdetben elég nehéz belejönni. Később már viszont a veterán szint sem okozhat komolyabb gondot. A menüben láthatjuk, hogy különféle trófeákat és csalásokat is feloldhatunk, ezekért bizony meg kell dolgoznunk a sztori előrehaladtával. A játék története közösen egy gépnél a barátunkkal is végig játszható. Biztos jó móka lehet.

Tehát a játékban a feladatunk, hogy megállítsuk a gonosz csirkéket, hogy elfoglalják a Naprendszert, és uralkodjanak felettünk. Ezért fogjuk a spéci kis űrhajónkat, és elindulunk a világegyetemben. Különféle helyszíneken kell visszavernünk a csirkék támadásait, és az egyes helyszínek végén meg kell küzdenünk a főellenségekkel is. Mivel a játékot egyelőre még nem vittem végig, ezért a legfőbb-főbb csirkével még nem találkoztam. Egyébként rögtön a kaland elkezdésekor meg kell mérkőznünk egy igen hatalmas csirkével, de lesz amikor egy óriási tojással kell megküzdenünk.

Szerintem észrevettétek, hogy csirkéink kicsit karácsonyhoz illően mikulásruhába öltözködtek.

Az űrhajónkat az egér mozgatásával vagy a nyílbillentyűkkel irányíthatjuk. Ajánlom mindenkinek az egeret mert sokkal könnyebb így. A bal egérgombbal süthetjük el a fegyvert, a jobb egérgombbal lőhetjük ki a rakétákat. Mikor a csirkék elpusztulnak csirkecombokat vagy hamburgereket hagynak maguk után, ezeket felvehetjük ezáltal sem leszünk éhesek a kaland során. Az ajándékcsomagokban fegyvereket találhatunk, és ezeket fejleszthetjük is. Fejleszteni érdemes, mert egy nagyobb támadást könnyen visszaverhetünk azáltal, ha erősebb lesz a fegyver. Gyűjtögethetünk még pénzérméket is, ami a pontszámunkat fogja gyarapítani. Minden felvehető dologért pontot kapunk, és nem csak azért éri meg felszedni, hogy a toplistán fent legyünk, hanem mert egymillió pontonként életet kapunk.
Bónusz pályák is lesznek, amikor óriás ajándékcsomagok hullanak az űrből, de NEHOGY FELVEGYÉTEK EZEKET, ugyanis ezeket szét kell lőni, majd az ezekből kiesett pénzérméket kell felszedegetni. Van olyan is amikor az aszteroidaesőn kell átvergődnünk.

A játék szavatosságával nincs gond, hiszen a könnyű szint végigvitele után ott a veterán szint. A grafikával abszolút megvagyok elégedve, nagyon szép lett. A hangok és zenék pedig ugye a karácsonyi hangulathoz lettek igazítva. Én ezt a játékot csak ajánlani tudom az ünnepre!!!! Nem unalmas, szórakoztató! :)

 

 

Holnap pedig találkozunk a 2010-es karácsonyi különkiadás következő részében!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wormspcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr842539275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása