FAQ: Gyakran Ismételt Kérdések (3) /Húsvéti Kiadás!/ - WORMS - PC játékok magazin

WORMS - PC játékok magazin

A blog létesítésére egy barátom csomó Armageddonos játéka adta az ötletet. A blog lényege? A főbb-főbb téma a Wormssel kapcsolatban lesz, de a blog kitér egyéb játékrovatokra, friss hírekre és videókra is. A blog egyénisége? Rengeteg egyéni rovattal foglalkozom a blogon belül. És ez évről-évre egyre csak bővülni fog. Mivel a blog a magazin megjelölést kapta, ezért úgy kell tekinteni rá mintha egy online újságot olvasnál a játékok és a worms terén, környezetszennyezés és papír nélkül. Ráadásul mindennap. Tartsatok velem mindennap akármilyen hülyeséggel, itt a Worms - PC játékok magazin!-ban. (Ha ti is megakartok osztani valamit: bolong_17@freemail.hu címemre tegyétek meg) A blog kategóriája: Tech-humor

WORMS Chat

AZ ÉN VIDEÓM! (Felhívás)

Sziasztok! Ezúttal a blog videókat is fogad. Tehát ha készítettetek egy játék vagy konzolbemutatót, de nem mertétek bemutatni itt megtehetitek. Ezzel reklámozom a videóitokat. Küldjetek be minél többet az E-mailemre:) Publikálás ha érkezik videó: 20:00

Mobiltelefonos játékok rovata!

Utolsó kommentek

FAQ: Gyakran Ismételt Kérdések (3) /Húsvéti Kiadás!/

2010.04.04. 14:36 :: Ernő88

Na hello minden kedves új látogatómnak és visszatérő olvasóimnak!

Ugyebár tisztában vagytok vele, hogy holnap valami meglepit készítek, tehát valami ünnepieset, sőt annyira meglepetés lesz, hogy még magam sem tudom mi lesz az:D Na de ez majd holnap.... Mára visszatért hozzánk, hiszen vasárnap van a FAQ sorozat. De mivel ma Húsvét vasárnapja van, ezért rendhagyó módon ma két kérdést teszek fel. Az egyik a szokásos kérdés a bloggal kapcsolatban, no de a másik a húsvéttal kapcsolatban lesz:D Nem dumálnék itt is van:

3. kérdés:Meddig lesz a blog?

Válaszom: Nos ez a kérdés így, hogy meddig lesz elég hülyeség. Talán úgy kérdezni, hogy meddig fogom üzemeltetni, meddig lesznek újabb és újabb dolgokkal az már helyesebb. Véleményem szerint a blog, ha rajtam múlik, nem fog leállni! Tehát vannak olyan sorozataim, a wormssel kapcsolatban ami jóideig elég kell, hogy legyen több évre:D Az egyéb pc játék rovataimban végtelen számú információt tartogatok különféle játékokról, hozzáteszem csakis olyan játékokat fogok tesztelni amivel én már játszottam! Nem beszélve az egyéb sorozatokról amit bőven lehet frissíteni!

De van egy másik dolog is, ami a blog végét befolyásolhatja, és az a kedv kérdése! Ha nincs már kedve az embernek ezzel foglalkozni, akkor előbb-utóbb a blog végét fogja jelenteni. Nekem még hosszútávon van kedvem ezzel foglalkozni.
Mindent összevetve pontos választ erre a kérdésre nem tudok adni!
 

 

És mivel húsvét van emberek, ezért nem hiába rendhagyó a mai extra kérdés is. Lássuk-halljuk :D

Húsvéti nyúl kérdése: Mit fogsz csinálni húsvét napján Kedves Ernő88?

Válaszom a húsvéti nyúl kérdésére: Természetesen reggel felkelek, wörmsözök, Prehistorikozok, aztán egy slaggal az egész szomszédaim meglocsolom, bezsebelem a kaját, pénzt aztán megyek aludni és kész!
Természetesen ez nem így lesz:D Ugrattalak... Felkelek reggel, meglocsolom az ismerőseim, délután barátaimmal járkálunk a városba, és este készítem az Ünnepi Különkiadást az Olvasóknak:) Jut eszembe valami locsolóverset is kéne tanulni, nem tudsz egyet?

Húsvéti nyúl: Itt csak én kérdezhetek! De amúgy tudok: Egy tök, két tök, három tök, négy tök...

Ernő88 (Azaz én): Nem az nem úgy van, hanem: Egy tök, két tök, öt tök, nem locsolók Öntök! És nem számolgatni kell! Ez egy locsolóvers.

Húsvéti nyúl: Ne szóljá' be!

Ernő88 (Azaz én): Oké. Van egyéb kérdése is?

Húsvéti nyúl: Nincs, de ha volna se tenném fel! Köszönjük, hogy velünk tartottak...blablabla!
 

Nos ezzel zárnám a FAQ 3. részét! Holnap ismét jövök! Sziasztok:)

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wormspcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr231893890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2010.04.04. 20:28:59

Üdv kukacos barátaim! Kész az újabb Worms videóm, a blogomon megtaláljátok :) Bátran használhatjátok akárcsak az előzőt :)

Ernő88 · http://varazslatosmesefilmek.blog.hu 2010.04.04. 23:03:39

@Je m'appelle Théo: Na ezt örömmel hallom:) Akkor a következő hét valamelyik napjában beteszem bejegyzésként:) Viszont akkor hány részes is lesz a bemutatód? Azt már tudod? Vagy maradsz a 2-nél?

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2010.04.05. 09:51:41

@Ernő88: lesz még1 rész, de ahoz a te/ti segítségeteket kéne kérnem!

Ernő88 · http://varazslatosmesefilmek.blog.hu 2010.04.05. 22:11:11

Rendben van, csak mond el, hogy miben segítsünk és mi szívesen segítünk:)
süti beállítások módosítása