Új sorozat! JátékSPÁJZ! - WORMS - PC játékok magazin

WORMS - PC játékok magazin

A blog létesítésére egy barátom csomó Armageddonos játéka adta az ötletet. A blog lényege? A főbb-főbb téma a Wormssel kapcsolatban lesz, de a blog kitér egyéb játékrovatokra, friss hírekre és videókra is. A blog egyénisége? Rengeteg egyéni rovattal foglalkozom a blogon belül. És ez évről-évre egyre csak bővülni fog. Mivel a blog a magazin megjelölést kapta, ezért úgy kell tekinteni rá mintha egy online újságot olvasnál a játékok és a worms terén, környezetszennyezés és papír nélkül. Ráadásul mindennap. Tartsatok velem mindennap akármilyen hülyeséggel, itt a Worms - PC játékok magazin!-ban. (Ha ti is megakartok osztani valamit: bolong_17@freemail.hu címemre tegyétek meg) A blog kategóriája: Tech-humor

WORMS Chat

AZ ÉN VIDEÓM! (Felhívás)

Sziasztok! Ezúttal a blog videókat is fogad. Tehát ha készítettetek egy játék vagy konzolbemutatót, de nem mertétek bemutatni itt megtehetitek. Ezzel reklámozom a videóitokat. Küldjetek be minél többet az E-mailemre:) Publikálás ha érkezik videó: 20:00

Mobiltelefonos játékok rovata!

Utolsó kommentek

Új sorozat! JátékSPÁJZ!

2010.04.19. 15:28 :: Ernő88

Húúúúha! Mennyi kajaa, kedves olvasóim a spájzba tároljuk őket és.... badarság! Következő sorozatunknak köze sincs ehhez! Legújabb rovatom, mindenkinek szól! Soha nem tudod mikor és milyen játék jelenik meg? Most majd tudni fogod.

PC, PSP, Ipod, X-box 360 és miegymás! Új sorozatom minden hétfőn este 22:00 után érhető el! Megtudjátok, hogy milyen játékok fognak az adott héten megjelenni:) Amelyikhez érdemes egy kis kommentárt is fogok tenni, amit meg ti ismertek ahhoz ti kommentáljatok. Amolyan kis fórumként is működik majd. Itt meglehet beszélni ki milyen játékot vár.

Szóval aki tudni akarja milen játék jelenik meg, annak itt a Worms és egyéb PC-n a helye:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wormspcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr641934509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása