Játékok a telefonunkra: Mr Bean Racer 2 (3) - WORMS - PC játékok magazin

WORMS - PC játékok magazin

A blog létesítésére egy barátom csomó Armageddonos játéka adta az ötletet. A blog lényege? A főbb-főbb téma a Wormssel kapcsolatban lesz, de a blog kitér egyéb játékrovatokra, friss hírekre és videókra is. A blog egyénisége? Rengeteg egyéni rovattal foglalkozom a blogon belül. És ez évről-évre egyre csak bővülni fog. Mivel a blog a magazin megjelölést kapta, ezért úgy kell tekinteni rá mintha egy online újságot olvasnál a játékok és a worms terén, környezetszennyezés és papír nélkül. Ráadásul mindennap. Tartsatok velem mindennap akármilyen hülyeséggel, itt a Worms - PC játékok magazin!-ban. (Ha ti is megakartok osztani valamit: bolong_17@freemail.hu címemre tegyétek meg) A blog kategóriája: Tech-humor

WORMS Chat

AZ ÉN VIDEÓM! (Felhívás)

Sziasztok! Ezúttal a blog videókat is fogad. Tehát ha készítettetek egy játék vagy konzolbemutatót, de nem mertétek bemutatni itt megtehetitek. Ezzel reklámozom a videóitokat. Küldjetek be minél többet az E-mailemre:) Publikálás ha érkezik videó: 20:00

Mobiltelefonos játékok rovata!

Utolsó kommentek

Játékok a telefonunkra: Mr Bean Racer 2 (3)

2010.04.30. 19:29 :: Ernő88

Mr Bean itt Mr Bean ott. Mr Bean a tv-ben, mesében, és a telefonunkon? Ott is:)

Úgyanis találtam egy olyan játékot, ahol Mr Beannel kell járni a világot:D Tesztelve ugyanúgy a Samsung J700-as telefonomon van, ahogy az elkövetkező játékaim is ott lesznek, mind egy szálig.

Megint egy olyan játékot mutatok be, ami talán sokatoknak tetszeni fog. Sajnos a játék picit monoton, tehát ugyanazt kell csinálni, csak mindig más járművön... Na de ez az, mit is kell csinálni????

A MENÜBEN...

Elindítván a játékot, megkérdezi tőlünk a teló? (vagyis a játék :) ) hogy akarjuk e a hangot bekapcsolni. Ez a ti döntésetek... Belépve a menübe azt láthatjuk, hogy nagyon szép a grafika. Mr Bean is az volt!!! Akarom mondani szépeeen ki volt festve:) Nem kell rosszra gondolni.

Átböngészve a dolgokat 7 menüpontot figyelhettem meg... A Continue (Folytatás) mivel én már elkezdtem egy storyt. Azért hagy mondjam el, jó hosszú a story-ja:D Tehát lesz szavatosság..hehehe!

Aztán van nekünk egy New Game-ünk azt remélem nem kell magyarázni mert infarktust kapok ;) Jó csak vicc volt. Van egy Quick Race-ünk is, ahol versenyezni kell, egy megadott járművel, ami később a Story haladtával bővülni fog. Így lehet versenyezni kerékpárral, kocsival stb. Így van természetesen Mr Bean kocsijával fogunk versenyezni, és nem egy kitalált anonym kocsival:D De sajnos nem is egy Ferrari lesz... Na de ne térjem el a tárgytól.

Van egy Settings (beállítások) ahol a zenéket, hangokat állíthatjuk... Van egy HELP (Segítség), ahol megtudjuk a játék céljait és egyebet, illetve képet kapunk a történetről.

http://www.nokiapower.com/uploads/remoteimages/24596-204.jpg

Mr Bean poénjai a telefonunkon! ( Nem reklám akart lenni...)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Credits (Készítők) itt kaphatunk információt a játék készítőiről, kiadójáról.

TÖRTÉNETE...

Mi is ennek a játéknak a lényege? Egy rollerrel kezdve kell mindenféle küldtéseket elvállalni, hogy egyre több pénzünk legyen, és elérjük a következő járművet. Ezekhez mindig el kell érni egy pénzösszeget és csak azután lehet új járművünk... Később lesz kerékpárunk, kocsink...tovább nem tudom mert még nem vittem át:D. Ezek a küldetések lehetnek olyanok, hogy egy csomagot kell elszállítanunk egy emberkéhez. Akkor megbízhatnak olyannal, hogy teljesítsünk egy versenyt és kaszálunk egy kis zsét ;)De lesz olyan is, ahol egy gazfickót kell elkapnunk aki ellopta a megbízó járművét. Viszont lesz egy szívatós fickó is, ahol ha nem nyomjuk meg időben a No feliratot elvesztjük az összes zsénket. A küldetéseket az út szélén álló emberektől vehetjük fel lelassítva persze, mert ha továbbmegyünk elrontjuk a küldetést és ugyanúgy az út szélén megállva teljesíthetjük is. Sajnos kevésbé változatos küldetések lesznek és idővel monoton is lesz a játék.

A JÁTÉKRŐL EGY,KÉT GONDOLAT...

Maga a játék nagyon szép. Egyszerű is és a kevésbé változatossága miatt monoton is, viszont ha idő után le is tesszük, 1-2 hét múlva újra előfogjuk venni, hiszen mindig kíváncsiak vagyunk, hogy milyen járműbe csöppenünk:) A hangok egyszerűek, de elmennek. Legalább vannak!!!! Nekem ez a játék nagyon megtetszett, természetesen másfélék vagyunk ízlésre, de azért remélem sokatoknak befog jönni:) CSAK AJÁNLANI TUDOM! JÓ ÉTVÁGY....SZÓRAKOZÁST KÍVÁNOK HOZZÁ.

WORMS ÉS EGYÉB PC JÁTÉKOK ÉRTÉKELÉSE...

...5/4 a kevésbé változatossága miatt:) Sziasztok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wormspcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr881965025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása