5 perc játék: Prince of Persia (10) - WORMS - PC játékok magazin

WORMS - PC játékok magazin

A blog létesítésére egy barátom csomó Armageddonos játéka adta az ötletet. A blog lényege? A főbb-főbb téma a Wormssel kapcsolatban lesz, de a blog kitér egyéb játékrovatokra, friss hírekre és videókra is. A blog egyénisége? Rengeteg egyéni rovattal foglalkozom a blogon belül. És ez évről-évre egyre csak bővülni fog. Mivel a blog a magazin megjelölést kapta, ezért úgy kell tekinteni rá mintha egy online újságot olvasnál a játékok és a worms terén, környezetszennyezés és papír nélkül. Ráadásul mindennap. Tartsatok velem mindennap akármilyen hülyeséggel, itt a Worms - PC játékok magazin!-ban. (Ha ti is megakartok osztani valamit: bolong_17@freemail.hu címemre tegyétek meg) A blog kategóriája: Tech-humor

WORMS Chat

AZ ÉN VIDEÓM! (Felhívás)

Sziasztok! Ezúttal a blog videókat is fogad. Tehát ha készítettetek egy játék vagy konzolbemutatót, de nem mertétek bemutatni itt megtehetitek. Ezzel reklámozom a videóitokat. Küldjetek be minél többet az E-mailemre:) Publikálás ha érkezik videó: 20:00

Mobiltelefonos játékok rovata!

Utolsó kommentek

5 perc játék: Prince of Persia (10)

2010.11.30. 22:19 :: Ernő88

Szevasztok!

http://www.gamesandgames.net/wp-content/uploads/2007/01/prince_of_persia_flash_game.jpg

Sorozatom következő részében a Prince of Persia online változatát szeretném nektek bemutatni.

Nem tudom hogy vagytok vele, de véleményem szerint szinte mindenki ismeri, vagy hallott a Prince of Persia játékról. Valamely részével talán játszottatok is, én inkább a Nintendo útján ismertem meg. Nagyon tetszett, baromi jó játék volt ez a Nintendon higgyétek el. Egy baja volt csak csupán, -bár embere válogatja, hogy irtózatosan nehéz volt, a tetejébe időre ment. Én sokszor a hülye kardnál is elakadtam, mert sokszor miután felvettem, nem tudtam visszaugrani a kőre, lezuhantam és platty, seprűvel és lapáttal szedhettek össze a végén. Tulajdonképppen a Nintendos változat, nem is tér el az online változattól. Ugyanúgy el kell mennünk a kardért, ugyanúgy időre megy, ugyanúgy ki kell kerülnünk a csapdákat stb, stb. A kard azért kell, hogy az útunkba álló ellenfeleket kivégezzük, nehogy ők szúrjanak minket kardvégre. Na szóval ott tartottam, hogy szinte megegyezik a Nintendos változattal, kivéve azt, hogy már ez is haladt a korral, tehát egy új és szebb köntösbe bújt, magyarul szebb lett a grafika rajta. Ha magasról zuhanunk vagy az ellenség a kardjával megsebesít, akkor innunk kell a finom csodatévő italból és máris visszakapunk egy egészséget. Na igen ám, de van amikor mérgező az ital és ezáltal a játék is véget ér. Vigyázzunk, hogy mit iszunk meg emberek.

http://www.gamesandgames.net/wp-content/uploads/2007/01/prince_of_persia_flash_game.jpg

Beszéljek egy kicsit az irányításról is. Őszintén szólva nekem nagyon nincs baj om vele, de ez már a Nintendon is így volt, hogy mindig idejében nyomjuk meg az ugrás gombot (Egyébként a játékban le van írva, hogy kell irányítanunk emberünket). Idejében kell, ugyanis ha közvetlen a szakadék előtt nyomjuk meg az ugrás gombot, akkor szinte biztos, hogy nyársként fogjuk végezni. Nagyobbat akkor ugrik karakterünk, mikor nekifutásból végezzük el. De majd kifogjátok tapasztalni az irányítását, csak nem olyan könnyű az elején. SZERINTEM!!!

Ahogy írtam a grafikával nincs bajom. Egy 2D-s platformjáték, ennél aligha vágyhatnánk többre és szebbre.
A játék nem könnyű, én az első pályán is alig tudok átjutni, de aki állandóan az ilyeneket nyomja, annak fix, hogy ez sem jelenthet gondot. A régi Nintendos hangulata is megvan. Ugyanúgy időre megy, ezt nem árt figyelembe vennetek. Jah és ne essetek abba a csapdába, hogy minden rezgő léc alatt valami csodálatos dolog lapul. Van amikor csodatévő italhoz esünk le, de számíthattok olyanra is, amikor tövisek fognak titeket várni. Ezzel a játékkal csak óvatosan!!!!! :) De csakis ajánlani tudom nektek. Kellemes szórakozást hozzá!

Játszhattok is vele közvetlen a blogon is! Irány játszani vele:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wormspcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr332484705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása