Karácsonyi különkiadás 2011: Snow Line 2 (3/2) - WORMS - PC játékok magazin

WORMS - PC játékok magazin

A blog létesítésére egy barátom csomó Armageddonos játéka adta az ötletet. A blog lényege? A főbb-főbb téma a Wormssel kapcsolatban lesz, de a blog kitér egyéb játékrovatokra, friss hírekre és videókra is. A blog egyénisége? Rengeteg egyéni rovattal foglalkozom a blogon belül. És ez évről-évre egyre csak bővülni fog. Mivel a blog a magazin megjelölést kapta, ezért úgy kell tekinteni rá mintha egy online újságot olvasnál a játékok és a worms terén, környezetszennyezés és papír nélkül. Ráadásul mindennap. Tartsatok velem mindennap akármilyen hülyeséggel, itt a Worms - PC játékok magazin!-ban. (Ha ti is megakartok osztani valamit: bolong_17@freemail.hu címemre tegyétek meg) A blog kategóriája: Tech-humor

WORMS Chat

AZ ÉN VIDEÓM! (Felhívás)

Sziasztok! Ezúttal a blog videókat is fogad. Tehát ha készítettetek egy játék vagy konzolbemutatót, de nem mertétek bemutatni itt megtehetitek. Ezzel reklámozom a videóitokat. Küldjetek be minél többet az E-mailemre:) Publikálás ha érkezik videó: 20:00

Mobiltelefonos játékok rovata!

Utolsó kommentek

Karácsonyi különkiadás 2011: Snow Line 2 (3/2)

2011.12.25. 20:00 :: Ernő88

Itt is vagyok a karácsonyi különkiadás következő részében, és ahogy azt a címben is olvashatjátok, és ha emlékeztek rá, a tavaly bemutatott Snow Line című játék 2. részét mutatnám be nektek. A Snow Line 2 szintén a Miniclip oldalán található meg, és remélem, kellemes szórakozást fog nyújtani nektek. A teszt végén természetesen linket is adok a játék elérhetőségéhez.

Snow Line 2

Először is le kell szögeznem azt, hogy egy az egyben teljes mása elődjéhez képest, tehát nincs nagy különbség, talán csak annyi, hogy ebben a részben Télapó helyett Télanyóval kell teljesítenünk a pályákat. 

Amikor a főmenüben találtam magamat, ismerős zene fogadott. Még a zene is megegyezett az első részből. Ha elkezdjük a játékot, a térképen megpillanthatjuk az úti céljainkat, ezután a továbbra kattintva el is kezdhetjük a játékot. Itt is minden majdnem ugyanaz, mint az első részben, talán csak az elemek elhelyezkedése más. Tehát a készítők annyira nem erőltették meg magukat, hogy egészen újfajta környezetet alkossanak. A játékban halható zene sem változott. Egyébként a grafika hasonlóan szép, és a hangok sem lennének rosszak, csak hát ezt egyszer már hallottuk. Azért is ezt a játékot mutatom be, hogy már teljes legyen a Snow Line sorozat, de igazából nem tud semmi újat nyújtani. Célunk ismét az, hogy ceruzánkkal utat rajzoljunk Télanyó alatt, és ezzel juttassuk a célba őt. Ha a vonalat elrontottuk, azt törölhetjük is.

A későbbi pályákon már akadályok is nehezítik célunkat, de megsúgom, nem kell megijedni ezektől sem, így sem válik túlságosan bonyolulttá a játék. Az ajándékcsomagokat ismét nem árt felvenni, ezzel is több pontot szerezhetünk és minél jobb helyet érjünk majd el a toplistán. Apropó toplista... sosem értettem, hogy tud valaki ilyen kis minijátékban több tízezer pontot összeszedni, mármint általában akik az első pár helyen állnak, irreálisan sok pontszámuk van. Kis csalást szimatolok a dologban. Na mindegy. Szóval a pályák teljesítéséhez szintén nem kell agytekervényeinket túlságosan megmozgatnunk, de így az ünnepek alkalmából kitűnő szórakozást nyújtott nekem, és remélem majd nektek is ha kipróbáljátok. Igazából hogy mindkét játék egyforma és a szereplők mások, azt tudom ajánlani, a fiúk a Télapós, a lányok pedig a Télanyós verzióval játszanak. Kellemes szórakozást kívánok hozzá!

És találkozzunk holnap is egy egészen rendhagyó játékteszttel, amit kivételesen nem én, hanem egy Kedves Olvasóm és egyben kukacos társam készített számotokra. Hogy melyik játékról lesz szó, azt nem árulnám el, nem igazán karácsonyi játék lesz, de a a blog fő témájához a kukacokhoz erősen köze van! Tartsatok velem holnap is!

A játékot kipróbálhatjátok: ITT!

2011. december 25.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wormspcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr703489695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása