Retró Játék Sorozat: Prehistorik 2 : játékteszt! (10/1) - WORMS - PC játékok magazin

WORMS - PC játékok magazin

A blog létesítésére egy barátom csomó Armageddonos játéka adta az ötletet. A blog lényege? A főbb-főbb téma a Wormssel kapcsolatban lesz, de a blog kitér egyéb játékrovatokra, friss hírekre és videókra is. A blog egyénisége? Rengeteg egyéni rovattal foglalkozom a blogon belül. És ez évről-évre egyre csak bővülni fog. Mivel a blog a magazin megjelölést kapta, ezért úgy kell tekinteni rá mintha egy online újságot olvasnál a játékok és a worms terén, környezetszennyezés és papír nélkül. Ráadásul mindennap. Tartsatok velem mindennap akármilyen hülyeséggel, itt a Worms - PC játékok magazin!-ban. (Ha ti is megakartok osztani valamit: bolong_17@freemail.hu címemre tegyétek meg) A blog kategóriája: Tech-humor

WORMS Chat

AZ ÉN VIDEÓM! (Felhívás)

Sziasztok! Ezúttal a blog videókat is fogad. Tehát ha készítettetek egy játék vagy konzolbemutatót, de nem mertétek bemutatni itt megtehetitek. Ezzel reklámozom a videóitokat. Küldjetek be minél többet az E-mailemre:) Publikálás ha érkezik videó: 20:00

Mobiltelefonos játékok rovata!

Utolsó kommentek

Retró Játék Sorozat: Prehistorik 2 : játékteszt! (10/1)

2010.03.25. 11:49 :: Ernő88

Üdvözlök minden egyes Prehistorik 2-es rajongót!

Prehistorik 2 -1993-

 

http://mefi.be/img/blog/pre2.png


 

Biztos voltak egy páran az olvasóim között, aki már egyszer-kétszer játszott ezzel a játékkal. Nos én annak idején mikor Általános iskolában 4. osztályos voltam, és mentünk számítátechnika órára, már alig vártam, hogy azt mondja a tanárnő, hogy na gyerekek szabad foglalkozás:D Imádtam... És nagyon megörültem, hogy az osztályból nekem sikerűlt végigvinnem:P Méghozzá a napközis foglalkozáson. Akkor is belehetett menni, a számteka terembe. (HáháXD)

Mi is jön most? Prehistorik kedves hölgyeim és...ööö Olvasóim:) Várom a visszajelzéseteket, hogy ti milyennek találtátok a játékot. Esetleg, hogy ti milyen titkos helyeket tudtok...stb..stb!

Az alapsztori a következő: Ősemberünket kellene hazajuttatnunk (kalandokon át), csakhogy farkasokon, méheken, (emlékeim szerint), pingvineken is, pókokon, sőőőőt még főellenségeken keresztűl is átverekedve magunkat. Útközben találhatunk élelmiszert és egyéb tárgyakat, fogunk felvenni még öngyújtókat is és bonuszokat. Tele van a pálya rejtett dologgal, és én a legelső pályán tudok olyat is ahol egyszerrre 2 életet lehet felvenni!!!!!!! Sokan nem ismerik!....De ez majd később:)

http://www.studio-quena.be/cyborgjeff/blog/wp-content/uploads/2009_3/Prehistorik_2_2.jpg

 

 

 

 

 

 

Fontos tudni, hogy a "kicsike" 2D-s játék! És némely 2D-s játék be kell vallanunk, néha lekörözi, bármely 3D-s játékot, mégha a grafika ezerszer jobb is.

Következő tesztemben olvashattok pár egyéb érdekességet is, most csak az alapsztorit ismertettem és hogy miként ismertem meg ezt a játékot....

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wormspcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr731867425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása