Retró Játék Sorozat: Prehistorik 2: játékteszt (10/4) - WORMS - PC játékok magazin

WORMS - PC játékok magazin

A blog létesítésére egy barátom csomó Armageddonos játéka adta az ötletet. A blog lényege? A főbb-főbb téma a Wormssel kapcsolatban lesz, de a blog kitér egyéb játékrovatokra, friss hírekre és videókra is. A blog egyénisége? Rengeteg egyéni rovattal foglalkozom a blogon belül. És ez évről-évre egyre csak bővülni fog. Mivel a blog a magazin megjelölést kapta, ezért úgy kell tekinteni rá mintha egy online újságot olvasnál a játékok és a worms terén, környezetszennyezés és papír nélkül. Ráadásul mindennap. Tartsatok velem mindennap akármilyen hülyeséggel, itt a Worms - PC játékok magazin!-ban. (Ha ti is megakartok osztani valamit: bolong_17@freemail.hu címemre tegyétek meg) A blog kategóriája: Tech-humor

WORMS Chat

AZ ÉN VIDEÓM! (Felhívás)

Sziasztok! Ezúttal a blog videókat is fogad. Tehát ha készítettetek egy játék vagy konzolbemutatót, de nem mertétek bemutatni itt megtehetitek. Ezzel reklámozom a videóitokat. Küldjetek be minél többet az E-mailemre:) Publikálás ha érkezik videó: 20:00

Mobiltelefonos játékok rovata!

Utolsó kommentek

Retró Játék Sorozat: Prehistorik 2: játékteszt (10/4)

2010.04.07. 20:15 :: Ernő88

Sziasztok!

Itt vagyunk Prehistorik 2 játékunk tesztelésének/végigjátszásának a 4. részénél ahol bemutatom ma a játékképernyőt, rajta az infókat:D és egyéb pár nagyon fontos dologról!!!
Hehh! Mik derűlnek itt ki még?

A játékképernyő

https://m.blog.hu/ha/haverteam/image/prehistorik2-3.jpg 

Ez itt a játékképernyő (Na nee!). Éppen egy bónuszpályán vagyunk! A cél: pálya elejétől, a végéig eljutni. (Hihetetlen:D)

Karakterünk az ősemberke. Pályák során többféle ellenséggel is összefogunk futni. Több pályán is, van hogy csak véletlenszerűen előbújnak az ellenségek, és utána el is tünnek.

Ami a képernyőn van:  Fincsi malac (Jó,jó ez is de nem lényeges)
Alúl baloldalon legszélen: Életek száma (MAX 9-ig mutatja)!!!
Jobbra (mellette): Pontok számát mutatja (Felveszed a pályák során a bónuszokat pontokban honorálja)
Jobbra mellette: Energiák száma (3 energiaszívünk lehet, a 4.-nél már életet von le)
Alúl baloldalon (legszélen): BONUS kockák felvétele (Kigyűjtése során egy hűtőgép tele finomsággal esik le az ég tetejéről amely elég sok pontot ér) ---> A valóságban lenne ilyen:D

A játékképernyő elemzése után olyan infókat tudtok meg, ami esetleg csak némi játéktapasztalat után tudhattok meg, mégpediiiig:

Információk

  1. Néha a magasban a levegőben ütögetve: Titkos sziklákat üthetünk ki, barlangokat üthetünk ki, rejtett pontok üthetők ki (lehetnek kicsik, és igen nagyok is) Lásd: Előző rész végigjátszása!
  2. Az ellenségeken pattogva 8X-rosára vihetjük azt a pontszámot ami után leugorva leütjük az ellenséget.
  3. A PASSWORD minden gépen változik, ugyanis mindenhol más számokat generál.
  4. Ajánlatos gyűjteni a BONUS feliratot nemcsak a hűtőért, de egy bizonyos pontszám után is kapunk ajándékba egy életet!!!
  5. VILLA, KÉS, KANÁL: Igen egy nagyfogásos vacsorához ez kell, de nem erről van szó. Ha a pályák során ezeket az evőeszközöket begyűjtjük az ellenség finom falatokká (eperszem, kolbász) változik, és nekimenve a mi pontszámunkat gyarapítja.
  6. Ha az ellenség miatt egy életet elveszítünk és utána leütjük, csontokká hullanak, és ha mind a 6 csontot begyűjtjük visszakapjuk szívünket.
  7. Pályák során rövidíthetünk.
  8. 3 bónusz pályát tartalmaz a játék, amik elvannak rejtve!
  9. Pályáink során életek is elvannak rejtve.
  10. Az ellenségekről nagyot pattanva elérhetjük a magasban lévő tárgyakat.
  11. Ha a pályán gránátot, vagy bombát találunk szedjük fel ez felrobbantja az ellenséget.
  12. Ha a pályán egy koponyát találunk nem éri meg felszedni, hiszen leveszi az összes energiánkat.
  13. Barlangoknál egyszerűen nyomjuk meg a lefele gombot és bejutunk oda.
  14. Tipp:Ha egy nagy dolgot ütünk ki (mint pölö fánk, hamburger) ha nem mozdulunk a fejünkről elpattan a begyűjthető eleség, ezért mindenképp ugorjunk fel érte.
  15. A havas pályán ha fúj a szél a lefele gomb folyamatos nyomásával tudunk előrehaladni.
  16. A pályán ha tüskébe lépünk, azonnal elveszítjük életünket.
  17. Egyes pályákon sárkányrepülő is található. Nem véletlenűl vannak elrejtve ezek.

Nos remélem segítettem a játékban, hamarosan találkozunk az 5.-ik részben. Ha a lista gyarapítható, írjátok meg kommentben! Vagyis ha még tudtok olyan információval szolgáltatni, ami még nem található a felsoroltakban.
:) Ősemberezésre fel:P

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wormspcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr871901637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása