Worms Nyereményjáték napok (15/11)+ FAQ: Gyakran Ismételt Kérdések (12) - WORMS - PC játékok magazin

WORMS - PC játékok magazin

A blog létesítésére egy barátom csomó Armageddonos játéka adta az ötletet. A blog lényege? A főbb-főbb téma a Wormssel kapcsolatban lesz, de a blog kitér egyéb játékrovatokra, friss hírekre és videókra is. A blog egyénisége? Rengeteg egyéni rovattal foglalkozom a blogon belül. És ez évről-évre egyre csak bővülni fog. Mivel a blog a magazin megjelölést kapta, ezért úgy kell tekinteni rá mintha egy online újságot olvasnál a játékok és a worms terén, környezetszennyezés és papír nélkül. Ráadásul mindennap. Tartsatok velem mindennap akármilyen hülyeséggel, itt a Worms - PC játékok magazin!-ban. (Ha ti is megakartok osztani valamit: bolong_17@freemail.hu címemre tegyétek meg) A blog kategóriája: Tech-humor

WORMS Chat

AZ ÉN VIDEÓM! (Felhívás)

Sziasztok! Ezúttal a blog videókat is fogad. Tehát ha készítettetek egy játék vagy konzolbemutatót, de nem mertétek bemutatni itt megtehetitek. Ezzel reklámozom a videóitokat. Küldjetek be minél többet az E-mailemre:) Publikálás ha érkezik videó: 20:00

Mobiltelefonos játékok rovata!

Utolsó kommentek

Worms Nyereményjáték napok (15/11)+ FAQ: Gyakran Ismételt Kérdések (12)

2010.06.13. 13:16 :: Ernő88

Hello!

A nagy melegnek még nincs vége, a nyereményjáték is tart! De már az utolsó napjai vannak megszámlálva! De még mindig lehet megfejtéseket küldeni!

  • Friss hír, hogy újabb megfejtés érkezett, így gyarapodott a helyes megfejtések száma!

További megfejtéseket mindig várok, és jó meleget kívánok nektek :D Olvassatok tovább a FAQ-ban, hiszen a nyereményjátékkal kapcsolatos kérdésben új dolgokat tudhattok meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( Ja és nem vicc :D)

 

FAQ: Gyakran Ismételt Kérdések (12)
 

Az utolsó vasárnapi FAQ jött el hozzátok, és ebben a 11 hetes FAQ sorozatban olyan kérdéseket próbáltam a bloggal és rovatokkal kapcsolatban feltenni, amit mindannyian kérdeznétek, esetleg páran kérdezték is! Az elején poénosra vettem az ötletet, de a végén már komolyra fogtam (<--Ernő te nagyon komoly vagy)! A FAQ rész nyugalom nem szűnik meg.... csak úgymond nyári szünetre megy! Ezért nem is teszem oda, hogy befejező rész. Na meg a kérdések sose fogynak el! Így szeptembertől vagy környékén, újra folytatom a FAQ sorozatot, ha sikerül kérdéseket összegyűjtenem, ami számotokra kérdéses lehet a Worms és egyéb PC játékok blogjával kapcsolatban! Az esetleges következő részeket nem vasárnapra tervezem, hanem ahogy jön! Lehet hogy pont vasárnapra esik, de semmiképpen nem kizárólag vasárnapra. Na jól megmondtam mi? Nézzük a kérdést ami a nyereményjátékhoz kapcsolódik:

Kérdés: Tudsz még olyat mondani a nyereményjátékodról, amit még nem tudhatunk?

Válasz: Háááát nem is tudom! Ami fontos volt azt elárultam. Talán csak annyit, hogy az évben tervezek még egyet, tehát 100% hogy lesz is. A most indított nyereményjátékban már most többen jelentkeztek mint amire számítottam, hiszen vegyük a blog kezdése utáni napot ahol rögtön indítottam egyet, és az totális csőd lett. Brrrr eszembe se jusson! Szóval a most indított, ahhoz képest igen sikeres lett, meglátjuk a következőre mennyien fognak jelentkezni!

Biztos vagyok benne, hogy vannak olyanok akik bátortalankodnak azzal kapcsolatban, hogy úristen beadjam a választ, vagy ne adjam, ezeknek az embereknek üzenem, tőlünk (Én azaz Ernő és Petitől) nem kell félnetek, 100%-osan megbízhattok bennünk, mi vendégként tisztelünk titeket! Hisz nekünk az olvasóink a legfontosabbak!

F.O.N.T.O.S!!!!!!!

Nyugodtan beadhatja az is a megfejtést, aki MSN címet nem akar adni valamilyen okból!
Ajánlatos, de ha valaki nem meri, vagy fél valamitől mert lehetnek ilyen emberek, őnekik elegendő a helyes megfejtést leírni és a lakcíműket, hogy ha netalántán ők nyernének, tudjuk hová küldjük az ajándék PC játékot!

Holnap találkozunk és sziasztok. Ja és már nem sok van hátra a suliból bírjátok ki!!!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wormspcjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr762078294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása